16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Berlin: Πρώτο trailer για το prequel του La Casa de Papel

    Ένα νέο κεφάλαιο προστίθεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά franchise του Netflix παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια των πέντε κύκλων του, το La Casa de Papel, γνωστό και ως Money Heist, αποτέλεσε τηλεοπτικό φαινόμενο σε πολλές χώρες. Φέτος, η ιστορία ενός από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του θα συνεχιστεί, αφού το Netflix προσθέτει στο σύμπαν του Money Heist μια νέα σειρά που ονομάζεται BERLIN, εστιάζοντας στον χαρακτήρα που υποδύεται στην αρχική σειρά ο Pedro Alonso.

    Αυτό το Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του Tudum 2023, το Netflix αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer για το BERLIN, αποκαλύπτοντας πλάνα από το επερχόμενο prequel.

    Μπορείτε να δείτε παρακάτω το video:

    Το BERLIN είναι στην πραγματικότητα ένα prequel του Money Heist, ακολουθώντας τον χαρακτήρα του Alonso τα χρόνια πριν αναλάβει τη δουλειά, ληστεύοντας το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Η σειρά προέρχεται από τον δημιουργό του Money Heist Álex Pina και τη συνεργάτιδά του Esther Martínez Lobato.

    «Είναι ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή του χαρακτήρα, όταν διέπραττε ληστείες στην Ευρώπη τρελά ερωτευμένος», ανέφερε ο Pina. «Αυτό είναι το πιο εκπληκτικό, η κωμωδία. Οι άνθρωποι θα γελάσουν πολύ».

    Το BERLIN θα έρθει στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο Δεκέμβριο. Η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Πρώτη ματιά στο reality Squid Game – Δείτε το trailer του Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles