16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Η επίσημη ανακοίνωση του Better Call Saul είχε ύφος… country

    To spin-off του Breaking BadBetter Call Saul, συζητιέται εδώ και πάρα πολύ καιρό, αμέσως μετά το τέλος της σειράς του AMC που έσπασε τα κοντέρ και έκανε διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο τον Walter White. Οι εικασίες πολλές για το ποιοι θα εμφανίζονται, ποιο θα είναι το ύφος του spin-off και όλα τα σχετικά.

    saul-goodman

    Και μπορεί για όλα αυτά να μην γνωρίζουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο αν μη τι άλλο η επίσημη ανακοίνωση έγινε. Και μάλιστα μέσω ενός μουσικού video clip! Με country ακούσματα! Σ’ αυτό μπορεί να δει και να ακούσει κανείς τον country μουσικό Junior Brown να τραγουδά: “Saul, Saul, you better call Saul/He’ll fight for your rights, when your back’s to the wall/He’ll stick it to the man, justice for all.” 
    Ο δημιουργός του Breaking Bad, Vince Gilligan δουλεύει ήδη επάνω στη σειρά όπου πρωταγωνιστεί ο Bob Odenkirk στο ρόλο του εντελώς φευγάτου δικηγόρου Saul Goodman, με την… φλου ηθική. Αυτό που είναι ήδη γνωστό είναι πως η σειρά θα είναι τοποθετημένη χρονικά έξι χρόνια πριν ο Saul γνωρίσει τον Walter White και ξεκινήσει ο κακός χαμός του Breaking Bad.
    H πρεμιέρα της αναμένεται τον Φεβρουάριο της επόμενης χρονιάς, με την πρώτη σεζόν να μετράει 10 επεισόδια.

    https://www.youtube.com/watch?v=-g1IGSM3Hgs

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles