18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Black Friday προσφορές από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Techolic.gr

    Το Techolic.gr, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, με χιλιάδες προϊόντα σε είδη τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, οικιακών συσκευών και e-mobility, ανακοινώνει νέες προσφορές για την περίοδo της Black Friday που φτάνουν έως και -60% και δίνουν την δυνατότητα στο αγοραστικό κοινό να εξοικονομήσει έως και 300 ευρώ στις ηλεκτρονικές του αγορές.

    Μοναδικές προσφορές σε προϊόντα Emobility

    Με ένα διευρυμένο κατάλογο προϊόντων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, που περιλαμβάνει ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια, hoverboard και Kart, το Techolic.gr ανακοινώνει νέες προσφορές έως και μείον 40%. Μέσα στους εκπτωτικούς κωδικούς περιλαμβάνονται τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Nilox,  X7 PLUS και Χ8 PLUS, αλλά και τα ηλεκτρικά πατίνια της Urbanglide, Ecross Pro και Ride 62s. Από την ίδια εταιρεία, διατίθενται με έκπτωση το Hoverboard 65 Lite και τα αντίστοιχα Ride 55 Flash, ιδανικά για τους μικρότερους φίλους μας. Τέλος, μπορεί κανείς να βρει με έκπτωση τη φορητή ηλεκτρική τρόμπα 4,5 mAh, η οποία έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει κάθε μετακίνηση.

    Ιδανικές εκπτώσεις για τους λάτρεις της μουσικής

    Στη φετινή black Friday το Techolic.gr προσφέρει στους λάτρεις της μουσικής πικάπ  έως και μείον 30%. Ένα από τα πιο δημοφιλή πικάπ της εταιρείας είναι το Lenco LBT-188, το οποίο διαθέτει λειτουργία Bluetooth, κάνοντας την σύνδεσή του σε ηχείο εξαιρετικά εύκολη. Από την ίδια εταιρεία διατίθενται και τα πικάπ Lenco LS-50 LED, με φωτισμό και ενσωματωμένα ηχεία για καθαρό ήχο, αλλά και το Lenco πικάπ βαλιτσάκι TT-34, με ημιαυτόματη λειτουργία και δυνατότητα σύνδεσης του πικάπ στον υπολογιστή μέσω της θύρας USB.

    Χρήσιμα αξεσουάρ σε προνομιακές τιμές

    Το Techolic.gr παρέχει εκπτώσεις και σε πολλά αξεσουάρ έως και 30% φθηνότερα. Σε αυτές περιλαμβάνονται η Rivacase 8831 μαύρη mélange, τσάντα μεταφοράς για  MacBook Pro και Ultrabook 15.6″, αλλά και η RivaCase 7560, τσάντα μεταφοράς Laptop. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν και από τις εκπτώσεις στις έξυπνες ψηφιακές ζυγαριές Terraillon, όπως η Classic 5kg σε ασημί χρώμα ασημί και η Macaron 5kg, η οποία διαθέτει και μπολ 1.5 λίτρων.

    Ασφαλείς μετακινήσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ μετακίνησης

    Από τις παραπάνω προσφορές δεν λείπουν και τα προϊόντα προστασίας για τις μετακινήσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν, παιδικό κράνος nilox 52-57, μαύρο με led, καθώς και προστατευτικά για τα γόνατα και τους αγκώνες με εκπτώσεις που φτάνουν έως και μείον 30% της αρχικής τους τιμής.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τον εκπτωτικό κωδικό BF2023, και να εξασφαλίσουν 10% έκπτωση για αγορές άνω των 50€ σε όλα τα προϊόντα που δεν συμμετέχουν στη Black Friday. Όλες οι προσφορές είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω της διεύθυνσης https://techolic.gr/. Ακόμη μπορεί κανείς να μένει ενημερωμένος για τις τρέχουσες και νέες προσφορές μέσω των προφίλ του καταστήματος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

    Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100085215528166

    Instagram: https://www.instagram.com/techolic.gr/

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles