17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    ChannelIT και AppGate: Προσφέρουν δωρεάν χρήση λύσεων ασφαλείας για έως και 90 ημέρες

    Κατακόρυφη αύξηση των εξειδικευμένων κυβερνοαπειλών τύπου phising και malware, με κύριο στόχο τους οργανισμούς του χρηματοπιστωτικού κλάδου όπως Τράπεζες, fintech, forex αλλά και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν online συναλλαγές, όπως Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας, πάροχοι τηλεφωνίας κι επικοινωνιών, ηλεκτρονικά καταστήματα κλ.π.. παρατηρείται κατά την περίοδο της παγκόσμιας κρίσης από την πανδημία του Covid-19.

    Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας πολλών κατασκευαστριών εταιρειών ανάπτυξης λογισμικού πληροφοριακών συστημάτων για παροχή δωρεάν αδειών software προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες ασφαλείας των επιχειρήσεων, η ChannelIT σε συνεργασία με την AppGate, την εταιρεία παροχής προϊόντων CyberSecurity της Cyxtera, παρέχει εντελώς δωρεάν δύο ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας σε κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση.

    Οι διαθέσιμες λύσεις προς ελεύθερη χρήση για 90 και 30 ημέρες

    Πρόκειται για τις Software Defined Perimeter (SDP) και Detect Threat Protection (DTP), οι οποίες είναι διαθέσιμες προς ελεύθερη χρήση για 90 και 30 ημέρες, αντίστοιχα.

    Το Appgate SDP, διαθέτει εύκολη και απλή εφαρμογή καθώς και συμβατότητα με υφιστάμενα routers και switches. Υποστηρίζει ταυτόχρονη, ασφαλή διασύνδεση χιλιάδων απομακρυσμένων εργαζόμενων στο εταιρικό δίκτυο, παρέχοντας ολοκληρωμένη εμπειρία στους χρήστες.

    Το Digital Threat Protection της AppGate αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας που δίνει τη δυνατότητα της έγκαιρης παρακολούθησης, ανίχνευσης και αποτροπής των κυβερνοαπειλών, συμβάλλοντας καταλυτικά στον περιορισμό των επιπτώσεων από κακόβουλες επιθέσεις.

    Επισημαίνεται πως για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τόσο τις παραπάνω λύσεις της AppGate, όσο και όλες τις δωρεάν προσφερόμενες λύσεις από συνεργαζόμενους κατασκευαστές, η ChannelIT παρέχει δωρεάν υποστήριξη για την αποτελεσματική παραμετροποίησή τους.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο https://www.channel-it.com/free-software και στους επίσημους  λογαριασμούς της ChannelIT στα κοινωνικά δίκτυα, σε LinkedIn, Facebook και Twitter.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles