16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Conceptum: 4+1 ραδιόφωνα Sangean για extra υψηλές επιδόσεις το καλοκαίρι

    Μπορεί το ραδιόφωνο πλέον να μετρά περίπου έναν αιώνα ιστορίας. Ωστόσο αποτελεί μια σπουδαία ανακάλυψη, η οποία εξακολουθεί να γοητεύει τους ανθρώπους. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, οι περισσότεροι χρειαζόμανται μια συσκευή για τις αποδράσεις στην παραλία, για τις ώρες που κάνουν δουλειές στην ταράτσα ή για όλες εκείνες τις στιγμές που θέλουν απλώς να χαλαρώσουν με τη συντροφιά μουσικής, να ακούσουν ένα σημαντικό αγώνα ή να ενημερωθούν για την επικαιρότητα. Φυσικά, εν έτει 2023, όταν γίνεται λόγος για ραδιόφωνο, σημείο αναφοράς αποτελούν υπερσύγχρονες συσκευές με υψηλού επιπέδου design, όπως αυτές που εξασφαλίζει για τους πελάτες της η Conceptum.

    Η Conceptum αποτελεί μια εταιρεία που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ειδικεύεται στo σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δημιουργία και την εμπορία εκπαιδευτικού λογισμικού και εξοπλισμού, στην παραγωγή έργων e-learning και Multimedia και παραδοσιακά καινοτομεί σε λύσεις Interactive Whiteboards και Visualizers σχολικής αίθουσας. Παράλληλα, στο portofolio της συγκαταλέγονται και τα μοναδικά ραδιόφωνα της Sangean, που έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη του χρήστη αυτό το καλοκαίρι. Μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά στη συνέχεια.

    Ένα Bluetooth ραδιόφωνο με ξύλινη καμπίνα

    Το WR-11 BT Plus της Sangean αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ραδιοφώνου AM / FM, το οποίο είναι μικρό, ιδιαίτερα απλό στη χρήση και ξεχωρίζει όσον αφορά το σχεδιασμό. Η εν λόγω συσκευή εξασφαλίζει εύκολη σύνδεση του smartphone με δυνατότητα NFC (Near Field Communications) μέσω Bluetooth, διαθέτει ηχείο πλήρους εμβέλειας 10 ιντσών, 10 Watt με μεγάλο μαγνήτη και βοηθητική είσοδο για επιπλέον πηγές ήχου, όπως MP3 player ή iPod / iPhone. Στα πλεονεκτήματα συγκαταλέγονται οι δείκτες συντονισμού και ζώνης, ο εύκολος και ακριβής συντονισμός και η δυνατότητα ενίσχυσης μπάσων για πλούσιο ήχο. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για το σαλόνι, το δωμάτιο, που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και σε εξωτερικούς χώρους.

    Το ραδιόφωνο που σώζει ζωές

    Για όσους επιθυμούν ένα ραδιόφωνο που να μπορεί να τους συνοδεύσει στις διακοπές και, αν χρειαστεί, να τους σώσει τη… ζωή, μια καλή επιλογή είναι το πολυχρηστικό ραδιόφωνο με πολλαπλές επιλογές φόρτισης, βομβητή έκτακτης ανάγκης, λάμπα και φακό Sangean MMR-88. Πρόκειται για μια συσκευή εξαιρετικά πρακτική με ψηφιακό δέκτη FM / AM, 19 προεπιλογές τυχαίων σταθμών (AM / FM mixed), μία λάμπα φωτισμού, μία ενδεικτική λυχνία LED φόρτισης και ενσωματωμένο ρολόι. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το ραδιόφωνο μπορεί να φορτιστεί χρησιμοποιώντας το στρόφαλο ή την ηλιακή ενέργεια, εκτός από τη χρήση της τυπικής εισόδου Micro USB. Παράλληλα, με το βομβητή έκτακτης ανάγκης ο χρήστης μπορεί να ειδοποιήσει άτομα με ήχο ή να χρησιμοποιήσει το φακό για να επικοινωνήσει με κώδικα Morse.

    Υψηλές επιδόσεις σε μέγεθος τσέπης

    Εξαιρετική ποιότητα ήχου σε μέγεθος… τσέπης μπορεί να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους το ιδιαίτερο φορητό στερεοφωνικό ραδιόφωνο DT-800 Sangean που διαθέτει η Conceptum. To DT-800 έρχεται με άμεση ανάκληση 40 προεπιλογμένων σταθμών, ενσωματωμένο ρολόι, δείκτη ισχύος σήματος, ρυθμιζόμενο βήμα συντονισμού DBB, αυτόματη απενεργοποίηση, διακόπτη κλειδώματος και ενσωματωμένο ηχείο υψηλής ποιότητας.

    Αναβαθμισμένος ήχος και απόλυτη ισχύ

    Το ραδιόφωνο DDR-7X με το ανανεωμένο digital look, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, διαθέτει ένα εντυπωσιακό ηχείο που συμπληρώνεται από το ακουστικό στο ξύλινο ντουλάπι. Με το εξελιγμένο σύστημα ψηφιακής μετάδοσης ο χρήστης μπορεί να ακούσει ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς DAB και DAB+, χωρίς τις παρεμβολές των FM. Επιπλέον διαθέτει υποδοχή AUX για να συνδέονται ενσύρματα συσκευές όπως mp3, iPod και bluetooth, που έχουν την ίδια τεχνολογία.

    Το προσωπικό home cinema!

    Το Sangean WFT-4 είναι ένα ραδιόφωνο διπλής κατεύθυνσης Bluetooth, που μπορεί να λαμβάνει εκπομπές μέσω FM, DAB+ και διαδικτύου. Εκτός από την παραδοσιακή λειτουργία λήψης Bluetooth, το WFT-4 διαθέτει επίσης μετάδοση Bluetooth. Για το χρήστη που θέλει να παρακολουθήσει μια ταινία το βράδυ χωρίς να ενοχλήσει τους άλλους, είναι δυνατή η σύνδεση του WFT-4 στα ακουστικά μέσω Bluetooth και η δημιουργία του προσωπικού home cinema! Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με 30 προκαθορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και είναι συμβατό με το Spotify. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή UNDOK για να αναπαράγουν την αγαπημένη σας μουσική ή ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω smartphone ή tablet.

    Tα παραπάνω προϊόντα Sangean είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυο της Conceptum.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles