18.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Cosplay Corp: Μια ελληνική «εταιρεία» cosplay

    Μέχρι τώρα βάζαμε ξένο cosplay, από όλες τις μεριές του πλανήτη, εκτός από τη χώρα μας. Γιατί έτσι; Μήπως δεν υπάρχουν ελληνικές προσπάθειες; Κι όμως υπάρχουν! Βρήκαμε λοιπόν τους Cosplay Corp, οι οποίοι είναι η μοναδική ομαδική προσπάθεια στην Ελλάδα, και φυσικά δεν μπορούσαμε να μην τους πάρουμε συνέντευξη.

    Διάβασε τις ερωταπαντήσεις των παιδιών παρακάτω, για να μάθεις για αυτούς, αλλά και για το τι παίζει με το cosplay στη χώρα μας

    cosplay-corp

    Οι ερωταπαντήσεις

    Τι εστί Cosplay Corp; Πότε ξεκινήσατε και από πόσα άτομα αποτελείται η ομάδα;

    Cosplay Corp είναι μια παρέα που της αρέσει τόσο το gaming όσο και το να υποδύεται τους αγαπημένους της χαρακτήρες από αυτά τα games. Για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, κατασκευάζουμε στολές και ρέπλικες από το μηδέν με όσο το δυνατόν πιο προσιτά υλικά.  Η ομάδα αποτελείται από τέσσερα άτομα: τον Αντώνη, τον Αλέξανδρο, τον Θοδωρή και τον Βασίλη.

    Είναι δύσκολο να γίνει κάποιος μέλος της ομάδας;

    Για να γίνει κάποιος μέλος της ομάδας πρέπει να μας δείξει ότι δουλεύει και ότι η δουλειά του είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Χρειάζεται να δούμε 2-3 στολές (χειροποίητες πάντα) για να εκτιμήσουμε την προσπάθεια. Επίσης, θα πρέπει να είναι και καλός χαρακτήρας, γιατί πρώτα απ’ όλα είμαστε παρέα και πρέπει να μας χαρακτηρίζει ένα ζεστό και χαρούμενο κλίμα.

    Διάβασε την υπόλοιπη συνέντευξη παρέα με άπειρο φωτογραφικό υλικό στο gameslife!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles