20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    CYS: φιλοξενεί στην Κύπρο τη Συνάντηση της Διεθνούς Τεχνικής Επιτροπής Τυποποίησης ISO/TC 312 «Excellence in Service»

    Στην Κύπρο θα φιλοξενηθεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης (CYS), η επόμενη συνάντηση της Διεθνούς Τεχνικής Επιτροπής Τυποποίησης ISO/TC 312 «Excellence in Service». Η Ολομέλεια και οι Ομάδες Εργασίας της ISO/TC 312: Excellence in Service, θα συνεδριάσουν μεταξύ 22 Μαϊου –  25 Μαϊου, 2023, στην πόλη της Λάρνακας. Στην εν λόγω Διεθνή Επιτροπή συμμετέχουν πέραν των 20 χωρών ανά το παγκόσμιο, μέσω εθνικών αντιπροσώπων τους. Μεταξύ αυτών των χωρών είναι και η Κύπρος η οποία συμμετέχει ενεργά με εκπρόσωπό της στις εργασίες της ολομέλειας της Επιτροπής αλλά και στις ομάδες εργασίας.

    Τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης (CYS), εκπροσωπεί το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) μέσω του κ. Γιώργου Ιωάννου.

    Ιδιαίτερη τιμή για την Κύπρο αποτελεί και το γεγονός ότι μέσω του εθνικού της αντιπροσώπου, κατέχει ρόλο Συντονιστή σε δύο ομάδες εργασίας της εν λόγω Επιτροπής που αφορούν την Επικοινωνία (ISO/TC312/TG1) και την εκπόνηση προτύπων αναφορικά με την Αριστεία στις Δημόσιες Υπηρεσίες (ISO/TC312/WG4).

    Υπενθυμίζεται ότι η ISO/TC 312 έχει την αρμοδιότητα εκπόνησης διεθνών προτύπων που αφορούν τον καθορισμό στρατηγικών και κατευθυντήριων οδηγιών για την παροχή υπηρεσιών με βάση την Αριστεία, στοχεύοντας στην βέλτιστη ικανοποίηση του πελάτη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles