20.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Cyta Ελλάδος: Λειτουργική κερδοφορία και αύξηση της συνδρομητικής της βάσης κατά 5,21% το 2013

    Παρά το συνεχιζόμενο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον σε Ελλάδα και Κύπρο και την όξυνση του ανταγωνισμού, η Cyta Ελλάδος κατάφερε να πετύχει λειτουργική κερδοφορία, με παράλληλη αύξηση της συνδρομητικής της βάση κατά 5,21%. Ειδικότερα, το 2013 η εταιρεία προσέλκυσε μεγάλους επιχειρηματικούς πελάτες, ενώ παράλληλα, λάνσαρε με απόλυτη επιτυχία περί τα τέλη του έτους, την υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης Cytavision. Από πλευράς δικτύου, η εταιρεία προχώρησε και σε επιπλέον επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών, το οποίο έφτασε στα 4.750 χλμ. και αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα σε έκταση τηλεπικοινωνιακά δίκτυα της χώρας.

    Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατά το οικονομικό έτος 2013 πέτυχε αύξηση 2,16% του κύκλου εργασιών από παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και σημαντική μείωση των ζημιών κατά 18,55% (από €20,5 εκατ. το 2012 σε €16,7 εκατ. το 2013).

    Η θετική εξέλιξη των βασικών οικονομικών δεικτών του έτους 2013, καθώς και το εκτεταμένο δίκτυο οπτικών ινών και νέας γενιάς που ανέπτυξε τα προηγούμενα χρόνια, παρέχουν στη Cyta Ελλάδος τα εφόδια, ώστε η εταιρεία το 2014 να προχωρήσει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών της. Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένεται σύντομα να προσφέρει τη δυνατότητα στους επιχειρηματικούς και οικιακούς πελάτες της να συνδυάσουν τετραπλές υπηρεσίες (4play): σταθερή και κινητή τηλεφωνία, διαδίκτυο και τηλεόραση.

    Ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Χρίστος Λιμνατίτης, σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2013, σημείωσε ότι παρά την αισθητά μειωμένη καταναλωτική δύναμη των πολιτών, η ζήτηση για υπηρεσίες παρέμεινε ανοδική και τόνισε με έμφαση την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί πελάτες της χώρας επιλέγουν τη Cyta για την κάλυψη των υψηλών τηλεπικοινωνιακών και εξειδικευμένων αναγκών τους. Αναφορικά με τις υπηρεσίες ψηφιακής τηλεόρασης, είπε ότι κινήθηκαν ανοδικά, ξεπερνώντας ακόμα και τις αρχικές προβλέψεις της εταιρείας. Ο κ. Λιμνατίτης δεσμεύτηκε ότι η Cyta Ελλάδος θα συνεχίσει τον εμπλουτισμό της γκάμας υπηρεσιών της, καθώς και να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, εστιάζοντας κυρίως στην τεχνολογική υπεροχή της με δίκτυα και πλατφόρμες νέας γενιάς, καθώς και στην 50ετή εμπειρία της μητρικής εταιρείας Cyta.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles