17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Νέα σειρά διαλέξεων οδικής ασφάλειας για τους Εθνοφρουρούς

    Η Cyta, συνεχίζοντας την προσπάθεια της να συμβάλλει ενεργά στις κοινές προσπάθειες που γίνονται από αρμόδιους και ευαισθητοποιημένους φορείς της Κυπριακής κοινωνίας για καλλιέργεια οδικής συνείδησης στο κοινό και ειδικά στους νέους, διοργανώνει μια νέα σειρά διαλέξεων οδικής ασφάλειας για τους Εθνοφρουρούς. Η νέα σειρά των διαλέξεων, οι οποίες διεξάγονται σε διάφορες μονάδες για τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες, ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο και ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο του 2021. Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται από την εκπαιδεύτρια εταιρεία «APA Σύμβουλοι Οδικής Ασφάλειας» με τη συνεργασία του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΕΦ.

    Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Cyta ξεκίνησε το 2004 και καθιερώθηκε ως ένας χρήσιμος θεσμός που ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες των νέων, όσο και στις ανησυχίες των γονιών και αρμοδίων για θέματα οδικής ασφάλειας. Παράλληλα, η απόφαση της ΑΤΗΚ για τη νέα σειρά εκπαιδεύσεων στο στρατό, επιβεβαιώνει τη πιστή δέσμευσή της Cyta στην Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Οδική Ασφάλεια, καθώς και τη διαχρονική στήριξή της προς την Πολιτεία για το ζήτημα αυτό, και ειδικότερα προς την Αστυνομία Κύπρου, δίπλα στην οποία στέκεται ως στρατηγικός συνεργάτης.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκε πρόσφατα η διαδικτυακή εκστρατεία με θέμα Κινητό & Οδήγηση από τη Cytamobile Vodafone, σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν οι δράσεις της Τροχαίας  για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (European Mobility Week), η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16 και 22 Σεπτεμβρίου 2021.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην διεύθυνση https://www.cyta.com.cy/road-safety.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles