18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Προσήλωση στη Βιώσιμη Ανάπτυξη με σύσταση τριών νέων επιτροπών

    Τις κύριες προτεραιότητες της κατεύθυνσης της Cyta, οριοθέτησε το νέο Διοικητικό Συμβουλίου της ΑΤΗΚ στην πρόσφατη συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021. Με γνώμονα μια ξεκάθαρη, αναπτυξιακή οπτική σε στρατηγικούς τομείς των τηλεπικοινωνιών και με προσήλωση στους πυλώνες Βιώσιμης Ανάπτυξης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη θέσπιση τριών νέων, μόνιμων Επιτροπών στους τομείς: α) της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης, β) της Στρατηγικής Επενδύσεων και γ) του Θεσμικού Πλαισίου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

    Όπως ανέφερε κατά τη συνεδρίαση, ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ της Cyta  κ. Μιχάλης Ιωαννίδης, «Με σύνεση και ευθύνη, μέσα από το έργο μας, επιδιώκουμε την περαιτέρω ενδυνάμωση της Cyta, θέτοντας τον Οργανισμό σε δυναμική τροχιά Βιώσιμης Ανάπτυξης. Για τον σκοπό αυτό θα εφαρμόσουμε μια ενοποιημένη στρατηγική, που συνδυάζει αποτελεσματικά την προστασία για το Περιβάλλον, τον σεβασμό στον Άνθρωπο και στην Κοινωνία και την Εταιρική Διακυβέρνηση με Διαφάνεια και Ακεραιότητα. Το Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το προσωπικό θα συστρατευθούμε μαζί, ενώνοντας δυνάμεις, ώστε το όραμα, η στρατηγική και το επιχειρησιακό μας πλάνο  να υπηρετούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την ανάδειξη του Οργανισμού ως του καλύτερου εταιρικού πολίτη της κυπριακής κοινωνίας.»

    Με την κίνηση αυτή το νέο Δ.Σ της  ΑΤΗΚ ( Πρόεδρος, ο κ. Μιχάλης Ιωαννίδης, Αντιπρόεδρος, ο κ. Χάρης Μίλλας και τα Μέλη, κα. Μαρία Αντωνίου Χάματσου, κ. Αργύρης Αργυρού, κ. Παναγιώτης Βασιλείου, κ. Νίκος Λαούρης, κ. Κύπρος Λουκά, κ. Άθως Μαϊμάρης και κ. Λεόντιος Φιλοθέου) που ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, δείχνει να υιοθέτει σε μεγάλο βαθμό τη ταχύτατα αναπτυσσόμενη τάση και προτεραιότητα που παρατηρείται σε διεθνές επίπεδο τα τελευταία χρόνια για βιώσιμη ανάπτυξη με κύριους πυλώνες, τα θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης, τα οποία επηρεάζουν καταλυτικά την ικανότητα μιας εταιρείας να παράγει αξία και να διαμορφώνει αποτελεσματικές στρατηγικές με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles