18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Dahua LCH65-MC410-B: ο ιδανικός διαδραστικός πίνακας για σχολεία και επιχειρήσεις

    Είναι διαπιστωμένο γεγονός ότι η διαδικασία της μάθησης αλλά και της παρουσίασης, πραγματοποιείται πολύ πιο αποτελεσματικά όταν υποβοηθείται από οπτικοακουστικά μέσα. Ειδικά μάλιστα όταν αυτά τα μέσα είναι διασυνδεδεμένα και διαδραστικά, τότε δεν μιλάμε πια για διαδικασία, αλλά για εμπειρία.

    Μία από τις συσκευές που μπορούν να μετασχηματίσουν ψηφιακά την εκπαίδευση και την ενημέρωση, στη σχολική αίθουσα ή στην αίθουσα συσκέψεων, είναι ο διαδραστικός πίνακας (interactive whiteboard) της Dahua, και συγκεκριμένα το μοντέλο LCH65-MC410-B.

    Πρόκειται ουσιαστικά για έναν all in one υπολογιστή, που μάλιστα έχει εγκατεστημένα δύο λειτουργικά συστήματα: Windows για desktop περιβάλλον, και Android για mobile εφαρμογές. Έτσι μπορείτε να προβάλλετε και να διαμοιράζετε περιεχόμενο από όπου και αν προέρχεται, χωρίς περιορισμούς, και χωρίς να απαιτείται η σύνδεση ξεχωριστού laptop / tablet / smartphone, αν και υπάρχει φυσικά αυτή η δυνατότητα.

    Η συσκευή αποτελείται από μία οθόνη 65 ιντσών, τεχνολογίας DLED, με ανάλυση 4K και ρυθμό ανανέωσης στα 60 Hz. Επιπλέον ενσωματώνει μία 5MP κάμερα, ανάλυσης 2K, ιδανική για τη διεξαγωγή ψηφιακών μαθημάτων, αλλά και για εταιρικά meetings.

    Είναι βεβαίως συμβατή με την τεχνολογία αφής, υποστηρίζοντας touch 20 σημείων ταυτόχρονα, τόσο με τα δάκτυλα σας, όσο και με τα συνοδευόμενα stylus, δύο συνολικά, ώστε να χρησιμοποιούν τη συσκευή δύο άτομα ταυτόχρονα.

    Όσον αφορά τον ήχο, ενσωματώνει δύο ηχεία των 15W το καθένα, όπως επίσης δύο μικρόφωνα πολλαπλών κατευθύνσεων, με σίγαση θορύβου, για ομαλή και απρόσκοπτη επικοινωνία, με ξεκάθαρη ηχοληψία.

    Στον σημαντικό τομέα της δικτύωσης, η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με θύρα Ethernet, αλλά και με WiFi, που μάλιστα της δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί και η ίδια ως wireless hotspot, για τους μαθητές και τους συνέδρους.

    Για τις εξόδους εικόνας και ήχου, θα βρείτε θύρες HDMI, VGA, και την κλασική στερεοφωνική των 3,5 χιλιοστών. Για την εισαγωγή δεδομένων, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με συνολικά 4 θύρες USB 3.0 όπως και με μία microUSB.

    Όλα αυτά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τροφοδοτούνται από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμης και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος φυσικά επεκτείνεται με οποιοδήποτε εξωτερικό δίσκο ή flash drive, συνδέσετε μέσω USB.

    Με υποστήριξη για κυριολεκτικά κάθε τύπο αρχείου, με μία τεράστια επιφάνεια αφής πολλαπλών σημείων, και με εκτενείς δυνατότητες συνδεσιμότητας, η LCH65-MC410-B της Dahua είναι ιδανική λύση για να καλύψει κάθε ανάγκη εκπαίδευσης και παρουσίασης, τόσο στο σχολικό όσο και στο εταιρικό περιβάλλον.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη διαθεσιμότητα στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε στις επίσημες σελίδες της Dahua και της Conceptum.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles