16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Δείτε το πρώτο εκρηκτικό και σκοτεινό trailer του Venom!

    Το 2018 έχουμε πραγματικό καταιγισμό από ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν super heroes και μπορεί λίγο πριν το καλοκαίρι τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν μοιραία στους Avengers (με το Infinity War) και στο sequel του Deadpool! Όμως το φθινόπωρο από ότι φαίνεται ανήκει σε ένα άλλο (πολύ σκοτεινό) ήρωα, καθώς στις 4 Οκτωβρίου θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η πρώτη dedicated ταινία του Venom!

    Venom 2

    Ύστερα λοιπόν από ένα σύντομο teaser που προβλήθηκε τον προηγούμενο Φεβρουάριο και στην πραγματικό δεν μας παρουσίασε και πολλά από την πολλά υποσχόμενη παραγωγή (δεν έδειξε ούτε καν τον ίδιο τον Venom), τώρα έφτασε η ώρα να δούμε τον γνωστό συμβιωτικό ήρωα να ξεκλειδώνει πλήρως τις δυνατότητες του. Όπως θα διαπιστώσετε και από το trailer που ακολουθεί ο χαρακτήρας που υποδύεται ο αγαπημένος Tom Hardy βρίσκεται σε μία διαρκή πάλη με την εξωγήινη οντότητα που κατοικεί μέσα του! H ταινία Venom φέρει την υπογραφή της Sony και εάν περιμένετε κάποια αναμέτρηση με τον Spider-Man, μάλλον θα σας απογοητεύσουμε, καθώς δεν θα χρησιμοποιηθεί κανένας άλλος ήρωας της Marvel. Όπως και να ΄χει το Venom ανήκει ανάμεσα στα πιο φιλόδοξα films της χρονιάς και σίγουρα ανυπομονούμε μέχρι να έρθει ο Οκτώβριος. Μέχρι τότε όμως, απολαύστε το σκοτεινό trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles