18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Δεκέμβριος: 10 σειρές που πρέπει να δεις στο Netflix

    Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να καθίσουμε στην τηλεόραση και να δούμε ταινίες και σειρές, αφού Χριστούγεννα έρχονται και το στολισμένο δέντρο επιβάλλει “άραγμα” μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους. Το Netflix παρουσίασε το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου, από το οποίο και ξεχωρίσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές.

    07/12/2022 – Smiley

    Δύο άντρες και οι φίλοι τους στη Βαρκελώνη παλεύουν με δισταγμούς, εμπόδια και παρ’ ολίγον συναντήσεις, καθώς αναζητούν την αληθινή αγάπη που τους λείπει.

    07/12/2022 – Too Hot to Handle: Σεζόν 4 

    Ακόμη μια ομάδα από σινγκλ φτάνει στο θέρετρο, σε μια ακαταμάχητη νέα βίλα, όπου θα πρέπει να πουν όχι στις φυσικές τους ορμές για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

    07/12/2022 – Τα Μισώ τα Χριστούγεννα

    Αφού είπε ψέματα στην οικογένειά της ότι έχει αγόρι, μια νοσοκόμα αρχίζει μια απέλπιδα αναζήτηση για να βρει σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα, τα οποία είναι σε 24 μέρες.

    09/12/2022 – Πώς να Καταστρέψετε τα Χριστούγεννα: Το πάρτι για το μωρό

    Μετά από δύο χαοτικά Χριστούγεννα, θα αφήσουν οι οικογένειες Σέλο και Τουάλα τις διαφορές τους στην άκρη για να καλωσορίσουν το πρώτο μωρό της Μπιούτι και του Σμπου;

    16/12/2022 – The Recruit

    Ένας πρωτάρης δικηγόρος της CIA παρασύρεται στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας, όταν μια πρώην πληροφοριοδότρια απειλεί να αποκαλύψει μυστικά της υπηρεσίας.

    19/12/2022 – Maestro (Maestro)

    Η ελληνική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στο Netflix.

    21/12/2022 – Η Έμιλι στο Παρίσι: Σεζόν 3

    Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

    22/12/2022 – Alice in Borderland: Σεζόν 2

    Τα παιχνίδια είναι πιο φονικά, ο κόσμος πιο άγριος και σκληρός: θα καταφέρει ο Αρίσου να επιστρέψει ποτέ στον πραγματικό κόσμο — και άξιζε που έχασε τόσα;

    25/12/2022 – Ο Γητευτής: Δεσμοί Αίματος

    Πάνω από χίλια χρόνια πριν από τον κόσμο του “Γητευτή”, επτά απόκληροι στον κόσμο των ξωτικών ξεκινούν έναν αιματηρό πόλεμο κόντρα σε μια ασταμάτητη δύναμη.

    26/12/2022 – Προδοσία

    Το λαμπρό μέλλον ενός πράκτορα της MI6 αλλάζει γρήγορα έπειτα από την επανασύνδεσή του με μια Ρωσίδα κατάσκοπο, αναγκάζοντάς τον να αμφισβητήσει ολόκληρη τη ζωή του.

    Διαβάστε επίσης:

    The Witcher: Blood Origin: Οι 7 πολεμιστές εναντίον της αυτοκρατορίας (trailer)

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles