20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Dell XPS 10, ΧPS Duo 12 και XPS One 27: Όταν ξέρεις να κάνεις καλά τη δουλειά σου…

    Ok, το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η μεγάλη σφαγή γίνεται στα υβρίδια μεταξύ tablet και ultrabooks, που προσπαθούν να αξιοποιήσουν το λειτουργικό Windows 8 και επιτέλους να δώσουν μία απάντηση σε όσους δεν ενδιαφέρονται να απολαμβάνουν περιεχόμενο μόνο σε μία συσκευή, αλλά και να το παράγουν. Η Dell απαντάει σε αυτή τη σφαγή, με τη σειρά προϊόντων XPS και συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία και από τα δύο μέρη.

    Dell XPS 10: Παραγωγικότητα, κίνηση και μπαταρία to die for

    Το Dell XPS 10 είναι το tablet των 10 ιντσών με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο που λύνει τα χέρια σε όσους θέλουν επιτέλους να χρησιμοποιήσουν το tablet για να κάνουν… δουλειά. Ο επεξεργαστής του είναι ARM, φυσικά η έκδοση των Windows 8 που θα χρησιμοποιεί θα είναι η RT και ο λόγος που μιλάμε για την διάρκεια της μπαταρίας, ενώ η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμα στη δημοσιότητα τα αυστηρά τεχνικά στοιχεία είναι ότι το ίδιο το πληκτρολόγιο διαθέτει «έξτρα» μπαταρία ώστε να διπλασιάζει την διάρκεια. Σύμφωνα με την Dell, τόσο οι τιμές, όσο και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, θα ανακοινωθούν μέσα στον επόμενο μήνα.

    Dell Duo 12: Δύο σε ένα


    Αν γνωρίζει κάτι να κάνει καλά η Dell, είναι να φτιάχνει notebooks. Τώρα, όμως, έπρεπε να φτιάξει κάτι που να αξιοποιεί τα Windows 8. Έτσι, αποφάσισε να χρσηιμοποιήσει την Full HD οθόνη αφής, με τη διαφορά όμως ότι μπορεί κανείς να την «στρίψει στο πλαίσιό της και κλέινοντας το πίσω μέρος της πάνω στο πληκτρολόγιο, να έχει το δικό του, λίγο πιο «παχουλό» tablet. Το Gorilla Glass εξασφαλίζει καλές αντοχές και οι διάφορες εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν θα διαθέτουν επεξεργαστές της Intel, τους Core. Η διάσταση της οθόνης του, όπως λέει το όνομά του είναι στις 12,5 ίντσες και το σώμα της συγκεκριμένης συσκευής θα είναι από αλουμίνιο και ανθρακόνημα.

    XPS One 27: To All in One PC με τα πολλά… pixel


    Τα All in One PCs είναι στη μόδα. Είναι χρήσιμα, πρακτικά και δίνουν λύσεις… κομψές. Στην περίπτωση του XPS One 27, η Dell έχει πάρει ένα προηγούμενο μοντέλο της οικογένειας, του πρόσθεσε μία οθόνη αφής 10 σημείων et voila: έφτιαξε ένα πολυεργαλείο που θα συνεχίσει να βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις με επεξεργαστές Ivy Bridge και διάφορες χωρητικότητες, για τις τιμές του οποίου αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες από την εταιρεία.

    Πηγές: Dell, The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles