23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν όλα τα specs του Google Pixel 2 XL!

    Σήμερα, είναι η μέρα ανακοίνωσης των Google Pixel 2 και Pixel 2 XL. Ωστόσο, έχουν ήδη διαρρεύσει πολλές πληροφορίες γι’ αυτά, όπως και specs πλέον για το “μεγάλο” Pixel XL 2, το οποίο μας αποκαλύπτεται με όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

    google pixel 2 xl

    Έτσι, βλέπουμε πως θα θα διαθέτει 6ιντση P-OLED οθόνη (της LG) αναλογίας 18:9, με ανάλυση 288 0x1440 pixels και 3D Arc Glass (Gorilla Glass 5).

    Google Pixel XL 2 specs

    Θα τροφοδοτείται από Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου (θα υπάρχει ίσως και έκδοση 128GB), η selfie camera της συσκευής έχει ανάλυση 8MP με διάφραγμα f/2.4, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κύρια κάμερα (που, ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες, θα είναι ανάλυσης 12MP με OIS).

    Πρόκειται επίσης για ένα dual SIM phone (με μία nano-SIM και μία eSIM), ενώ υποστηρίζει GSM και CDMA. Δε γνωρίζουμε αν θα διαθέτει audio jack των 3,5 χιλιοστών, ωστόσο στη διαρροή σημειώνεται κάτι που αποκαλείται Adaptive Audio Amplifier, ενώ διαθέτει ακόμη τρία μικρόφωνα με noise cancellation και Wi-Fi calling.

    To “Pixel Visual Core”, επίσης, τράβηξε την προσοχή μας στον πίνακα των specs, με τις φήμες να θέλουν την Google να έχει χρησιμοποιήσει ένα ειδικό chip για την επεξεργασία εικόνας.

    Λειτουργικό του Google Pixel 2 XL θα είναι φυσικά το Android 8.0 Oreo με Google Assistant out of the box, ενώ η μπαταρία του φτάνει τα 3.520mAh.

    Περισσότερα το απόγευμα στην επίσημη παρουσίαση της Google όπου θα γνωρίσουμε τα δύο Pixel 2.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles