16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του OnePlus Fold – Αυτό είναι το πρώτο αναδιπλούμενο της εταιρείας

    Τα foldables αποτελούν την τελευταία τάση στην κατηγορία των smartphones και ήταν ζήτημα χρόνου να δούμε περισσότερους κατασκευαστές να μπαίνουν στο παιχνίδι. Έτσι, το επερχόμενο OnePlus Fold αποτελεί μια ακόμα πρόταση αναδιπλούμενου, που πλέον μπορούμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του, χάρη σε μια πρόσφατη διαρροή από τον @OnLeaks. Ο leaker τις τελευταίες ώρες έδωσε αρκετές πληροφορίες για το hardware, συμπεριλαμβανομένων οθόνης, chipset και κάμερας. Το πρώτο foldable της OnePlus διαθέτει εσωτερική οθόνη AMOLED 7.8”, με ανάλυση 1,900 x 2,100px, και εξωτερική οθόνη 6.3”, επίσης AMOLED, με 120Hz refresh rate.

    Το OnePlus Fold έχει εφοδιαστεί με ένα chipset Snapdragon 8 Gen 2, 16GB RAM και 256GB storage, κάτι που το φέρνει αρκετά κοντά στο OnePlus 11. Το κινητό διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4,800mAh και 67W charging support. Αναφορικά με τις φωτογραφικές του δυνατότητες, αναμένεται μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με την υπογραφή της Hasselblad, με έναν κύριο αισθητήρα 48MP, έναν ultra-wide 48MP και έναν telephoto 64MP. Θα υπάρχουν 2 selfie κάμερες, μία 32MP στην εξωτερική οθόνη και μια των 20MP στο εσωτερικό.

    Μερικές ακόμα λεπτομέρειες διέρρευσαν για την επερχόμενη συσκευή, όπως είναι το λειτουργικό OxygenOS 13.1 (που βασίζεται στο Android 13), ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής και η παρουσία του alert slider.

    Η OnePlus δεν έχει ορίσει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το Fold θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο στη Νέα Υόρκη, πολύ κοντά δηλαδή με την αποκάλυψη του Galaxy Z Fold5 από τη Samsung στη Σεούλ.

    Διαβάστε επίσης:

    Iris: Στον κάλαθο των αχρήστων τα AR γυαλιά της Google! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles