23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος εποχής για την αναλογική τηλεόραση σήμερα!

    Η μέρα που όλοι περίμεναν (άλλοι με ανυπομονησία και άλλοι με… τρόμο!) έφτασε επιτέλους! Σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, το κέντρο του Υμηττού θα πάψει να εκπέμπει τηλεοπτικό σήμα με αναλογική τεχνολογία. Τι σημαίνει αυτό; Όσοι πάτε απόψε για ύπνο έχοντας αφήσει την τηλεόρασή σας με αναλογικό σήμα, το πρωί αντί για το αγαπημένο σας πρόγραμμα δεν θα δείτε τίποτα!

    Μην αγχώνεστε όμως! Υπάρχει λύση (εδώ θα βρείτε και τις σχετικές αναλυτικές οδηγίες), δεν ήρθε δα και το τέλος το κόσμου! Κατ’ αρχήν μπορείτε να στρέψετε τις κεραίες σας προς Πάρνηθα μεριά ώστε να συνεχίσετε να έχετε αναλογικό σήμα. Σημειώστε όμως πως δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, γι’ αυτό ίσως και να χρειαστεί να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου τεχνικού.

    Από εκεί και πέρα, μπορείτε να κάνετε το μεγάλο βήμα και να περάσετε στην ψηφιακή εποχή, αγοράζοντας είτε έναν επίγειο ψηφιακό δέκτη (στο digitalllife.gr σας έχουμε προτείνει αρκετά μοντέλα όπως αυτό για παράδειγμα), είτε μία τηλεόραση καινούριας τεχνολογίας (με ενσωματωμένο δέκτη).

    Αν πάλι παρακολουθείτε ήδη τηλεόραση… ψηφιακά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Απλά… ετοιμαστείτε να γίνουμε πολλοί!

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles