18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Disney+: Ανάβει “κόκκινο” στο Password Sharing!

    Το Disney+ υπολογίζεται ότι αριθμεί αυτή τη στιγμή περί τους 140 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως. Ωστόσο, μπορεί στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του να κέρδισε τις εντυπώσεις, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να βρίσκεται σε μια διαρκή φθίνουσα πορεία. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 20 εκατομμύρια συνδρομητές «αποχαιρέτησαν» την πλατφόρμα που βασίζεται κυρίως στη Marvel και στο Star Wars.

    Παράλληλα, για να μπορέσουν να ανακόψουν την «φυγή», οι υπεύθυνοι της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας προχώρησαν στη δημιουργία νέων πλάνων πληρωμών. Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, οι υπεύθυνοι του Disney+ σκοπεύουν να διακόψουν τη δυνατότητα διαμοιρασμού του ίδιου κωδικού. Συγκεκριμένα, το γνωστό σε όλους μας password sharing πρόκειται να διακοπεί στην περιοχή του Καναδά από την 1η Νοεμβρίου. Ήδη το Disney+ έχει ξεκινήσει την αποστολή e-mail σε Καναδούς συνδρομητές, πληροφορώντας τους ότι σε λιγότερο από 40 ημέρες από σήμερα θα πρέπει να ξεχάσουν την έννοια του password sharing. Μόνο όσοι ζουν κάτω από το ίδιο σπίτι θα μπορούν να παρακολουθούν τα προγράμματα του Disney+.

    Όπως αντιλαμβάνεστε και το Disney+ βαδίζει στα χνάρια του Netflix, όπου πλέον οι χρήστες του θα πρέπει να πληρώνουν για τους έξτρα συνδρομητές. Αν και σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι στην Ευρώπη και στη χώρα μας, συνήθως ότι μια χώρα ξεκινάει τον… χορό των αλλαγών και των απαγορεύσεων, τότε ακολουθούν σύντομα και οι υπόλοιπες…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles