17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    Disney Plus: Μαζί με το Halloween επιστρέφουν οι θρυλικές “Ανατριχίλες” (trailer)

    Όσοι ήταν παιδιά στα 90s δεν υπάρχει περίπτωση να μη θυμούνται τις Ανατριχίλες. Φέτος, η δημοφιλής σειρά αναμένεται να επιστρέψει στο Disney+, προσφέροντας μια διαφορετική νότα στο Halloween. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα νέο teaser για το επερχόμενο reboot, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια:

    Το νέο Goosebumps θα ακολουθήσει μια ελαφρώς διαφορετική φόρμουλα από την κλασική σειρά τρόμου. Θα εστιάσει σε πέντε μαθητές γυμνασίου που συνεργάζονται, παρά το παρελθόν τους, για να διερευνήσουν τον μυστηριώδη θάνατο του εφήβου Harold Biddle στη γενέτειρά τους πριν από τρεις δεκαετίες. Στο επίκεντρο όλων αυτών είναι ο Justin Long, ο οποίος παίζει το νέο δάσκαλο στην πόλη, Nathan Bratt, και συνδέεται με τη δολοφονία του Biddle. Κατά τη διαδικασία επίλυσης του μυστηρίου, τα παιδιά ανακαλύπτουν τα σκοτεινά μυστήρια που οι γονείς τους κρατούσαν κρυμμένα από τα εφηβικά τους χρόνια και αντιμετωπίζουν τις υπερφυσικές δυνάμεις πέρα από την κατανόησή τους που κρέμονται πάνω από την πόλη.

    Τα νέα μέλη του καστ που εμφανίζονται στο teaser είναι οι Ana Yi Puig ως Isabella, Miles McKenna ως James, Will Price ως Jeff, Zack Morris ως Isaiah και Isa Briones ως Margot. Επίσης, στο Goosebumps παίζουν η Rachael Harris και ο σταρ του Νοσοκομείου Παίδων Rob Huebel. Ο Rob Letterman, ο σκηνοθέτης πίσω από την τρομακτική ταινία Goosebumps του 2015 με πρωταγωνιστή τον Jack Black, θα συμβάλει στην αναβίωση του franchise, υπηρετώντας ως εκτελεστικός παραγωγός και αναπτύσσοντας τη σειρά μαζί με τον Nicholas Stoller, έναν αναγνωρισμένο κωμικό σκηνοθέτη που πρόσφατα υπηρέτησε ως showrunner στην επιτυχημένη κωμική σειρά Seth Rogen και Rose Byrne Platonic.

    Το Goosebumps επιστρέφει με πέντε επεισόδια στις 13 Οκτωβρίου. 

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles