23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Doogee S88 Pro – Θυμίζει… Iron Man και έχει μπαταρία “κτήνος”!

    Η κινεζική Doogee μας έχει συνηθίσει σε rugged συσκευές που διακρίνονται για την πραγματικά μεγάλη αντοχή τους. Το Doogee S88 Pro ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία και εκτός από τα γνωστά υπερενισχυμένα features του, πραγματικά με το που θα το αντικρίσετε θα σας θυμίσει τον γνωστό superhero της Marvel, Iron Man!

    To Doogee S88 Pro σχεδιάστηκε για να αντέχει στα δύσκολα και σε κάθε κακουχία, όσο κι εάν το κακομεταχειριστείτε. Μέσα στο υπερανθεκτικό frame βρίσκεται μια τεράστια μπαταρία με χωρητικότητα στα 10.000mAh, η οποία χαρίζει έως και ένα μήνα αυτονομίας (σε standby mode), αλλά και 19 ώρες full χρήσης. Μάλιστα, η Doogee τονίζει ότι με μια τυπική χρήση του S88 Pro, μπορεί και να αντέξει ακόμη και 7 με 8 μέρες χωρίς φόρτιση. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως power bank (στα 5W) υιοθετώντας την τεχνολογία reverse wireless charging.

    Πέραν της μπαταρίας “κτήνος” που φέρει το Doogee S88 Pro έχει αντέξει εώς και 1.000 πτώσεις από ύψος 1.5 μέτρου, χωρίς να έχει την παραμικρή γρατζουνιά, ενώ εάν το βυθίσετε στο νερό, μπορεί να επιβιώσει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα για περίπου 2 ώρες σε 1.5 μέτρο βάθος και μια ολόκληρη ημέρα (!) σε βάθος 1 μέτρου. Και σα να μην έφταναν τα παραπάνω, η συσκευή δύναται να επιβιώσει σε συνθήκες extreme ψύχους, φέροντας παράλληλα πιστοποίηση IP69.

    Σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα tech specs του, το Doogee S88 Pro διαθέτει οθόνη 1080p, 6.3 ιντσών (με Gorilla Glass εννοείται), ενώ στο εσωτερικό του «κατοικεί» ένα MediaTek Helio P70 chipset, το οποίο συνεργάζεται άψογα με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου (υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD). Όσον αφορά τις δυνατότητες του στην mobile φωτογραφία δεν τα πηγαίνει κι άσχημα, καθώς διαθέτει μια triple camera (21MP main camera, 8MP ultra-wide angle και 8MP depth sensor). Στο εμπρόσθιο τμήμα υπάρχει μια selfie cam με ανάλυση στα 16MP.

    To S88 Pro στοιχίζει περίπου 225 ευρώ και οι πρώτες συσκευές θα είναι διαθέσιμες μέσω του Doogee Mall στις 21 Ιουνίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles