24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    EcoXCyprus #19: πραγματοποιείται σήμερα στις 19:00 στο Entire VC Hall στη Λεμεσό

    Πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στις 19:00, στο Entire VC Hall στη Λεμεσό, το EcoXCyprus. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν πολλοί ειδικοί  που δραστηριοποιούνται στον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας fintech, blockchain και κρυπτογράφησης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις, σε θέματα που αφορούν τις  αποκεντρωμένες τεχνολογίες, NFTs, TradFi και DeFi, ενώ κοινότητες fintech και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) θα παρουσιάσουν το έργο και τα προτζεκτ τους στον συγκεκριμένο τομέα.

    Η Άννα Ρίσκου, γενική παραγωγός του Entire VC Events και του Entire VC Hall δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εγκαινιάσαμε έναν νέο χώρο για επιχειρηματικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στη Λεμεσό. Θέλουμε το Entire VC Hall να γίνει ένας χώρος για διάφορες εκδηλώσεις για ιδιοκτήτες εταιρειών και εκπροσώπους της τεχνολογίας, της τέχνης και της επιστήμης. Θέλουμε ο χώρος να ενώσει επιχειρηματίες και κορυφαία στελέχη γηγενών κυπριακών εταιρειών με εκπροσώπους διεθνών εταιρειών που έχουν έρθει στο νησί και εγκαταστάθηκαν εδώ από άλλες χώρες του κόσμου. Ευχαριστώ όλους τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις. Τα λέμε στις επόμενες εκδηλώσεις, έχουμε πολλά ενδιαφέροντα θέματα για εσάς στο εγγύς μέλλον».

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο: https://events.entire.vc/events/a-new-era-of-financial-paradigm-nfts-and-more/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles