20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ευχάριστα νέα για το Stranger Things 5! Επιτέλους ξεκινούν τα γυρίσματα

    Το Stranger Things αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» για το Netflix. Δυστυχώς όμως η σειρά επηρεάστηκε σημαντικά από την απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών που έφερε τα πάνω κάτω στο Hollywood τους τελευταίους μήνες. Η συμφωνία πια επετεύχθη, η απεργία έληξε και πλέον ήρθε η ώρα να μάθουν οι fans τι θα γίνει με τον 5ο και τελευταίο κύκλο του Stranger Things. Τα νέα, λοιπόν, είναι ευχάριστα, καθώς, όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιανουαρίου. Δηλαδή σε μερικές εβδομάδες!

    Πιο συγκεκριμένα, σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει στις 5-8 Ιανουαρίου, ενώ οι ηθοποιοί βρίσκονται ήδη στην Ατλάντα για να ξεκινήσουν τις απαραίτητες προετοιμασίες. Όσον αφορά αυτό που θα δούμε προσεχώς, οι δημιουργοί Ross και Matt Duffer σε πρόσφατη συνέντευξή τους ανέφεραν ότι: “Για αυτήν την σεζόν θα πούμε ότι είναι σαν την 1η αλλά σαν να πήρε αναβολικά. Είναι η μεγαλύτερη που κάναμε ποτέ από άποψη κλίμακας, αλλά είχε πλάκα μέχρι τώρα, επειδή όλοι σμίγουν ξανά στο Hawkins, τα αγόρια και η Eleven θα αλληλεπιδρούν περισσότερο σαν την 1η σεζόν.” Οι ίδιοι μάλιστα δεν απέκλεισαν το γεγονός να δούμε διάφορα spinoffs μετά το πέρας της βασικής σειράς.

    Διαβάστε επίσης:

    Επίσημο: Μέσα στο 2025 η 2η σεζόν του The Last of Us

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles