24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    EIMF: έλαβε διαπίστευση ως ιδιωτικό Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης

    Πιστοποίηση από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) για να λειτουργήσει ως Ιδιωτική Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έλαβε Το European Institute of Management and Finance (EIMF). Υπενθυμίζεται ότι το EIMF, προσέφερε μέχρι τώρα εξειδικευμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης, με επίκεντρο την εταιρική διακυβέρνηση, τη ρύθμιση της χρηματοοικονομικής αγοράς, τη διαχείριση κινδύνων, την κανονιστική συμμόρφωση και  θέματα σχετικά με το ESG.

    Η συγκεκριμένη πιστοποίηση επιτρέπει στο EIMF να παρέχει πλέον, βάσει των διαδικασιών του Φορέα ΔΙΠΑΕ, ακαδημαϊκά προγράμματα. Στο πλαίσιο αυτό, τους επόμενους μήνες, το EIMF θα οριστικοποιήσει και θα υποβάλει μια σειρά ακαδημαϊκών προγραμμάτων για διαπίστευση και αναλόγως θα τα καταστήσει διαθέσιμα στο κοινό. Εκτός από τα προσφερόμενα ακαδημαϊκά προγράμματα, το EIMF θα επικεντρωθεί επίσης στην ανάληψη ερευνητικών πρωτοβουλιών στους τομείς εξειδίκευσής του.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του EIMF Μάριος Σιάθας δήλωσε: «Το EIMF έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρο και κορυφαίο ίδρυμα για επαγγελματική εκπαίδευση, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, και τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα και να προσφέρουμε εξειδικευμένα ακαδημαϊκά προγράμματα στην τοπική και διεθνή αγορά. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που διατήρησε το EIMF από την ίδρυσή του, αντικατοπτρίζονται στον αυξανόμενο αριθμό ατόμων που επιλέγουν το EIMF για την επαγγελματική τους εξέλιξη και στις συνεργασίες και διαπιστεύσεις που έχουν επιτευχθεί με διάφορους διεθνείς επαγγελματικούς συνδέσμους και οργανισμούς που εμπιστεύονται σταθερά το EIMF ως πολύτιμο συνεργάτη».

    Ο Δρ Άδωνης Πηγασίου, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του EIMF, πρόσθεσε: «Το EIMF έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο διακεκριμένων ακαδημαϊκών που θα προσθέσει αξία στην καινούργια προσπάθεια και θα βοηθήσει στη διασφάλιση της ποιότητας στα προσφερόμενα πτυχία. Επιπλέον, τα προγράμματα που θα προσφέρονται θα καλύπτουν τις ανάγκες επαγγελματιών και νέων πτυχιούχων που επιδιώκουν να εμπλουτίσουν εις βάθος τις γνώσεις τους μέσα από μία ξεχωριστή μαθησιακή εμπειρία που θα τους επιτρέψει να διακριθούν στην επαγγελματική τους πορεία».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles