24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Είναι η στιγμή που πρέπει να διαλέξεις: Χέρια ή ρομπότ στο κομμωτήριο;

    Μεταξύ των γυναικών (και των αντρών) είναι κοινό μυστικό πως η πιο απολαυστική στιγμή της επίσκεψης στο κομμωτήριο είναι η φάση του λουσίματος. Όταν 10 ανθρώπινα δάχτυλα κάνουν ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας και παράλληλα σας λούζουν για να σας προετοιμάσουν για το επερχόμενο… styling της τρίχας.

    Η Panasonic αποφάσισε να πάει αυτή τη διαδικασία σε άλλο επίπεδο, υλοποιώντας μία ιδέα του 2010 και βάζοντάς την σε ένα κομμωτήριο στην πόλη Nishinomiya στην Ιαπωνία. Το Shampoo Robot της Panasonic υπόσχεται 2,5 φορές μεγαλύτερη απόλαυση στο λούσιμο, καθώς αντί για 10, διαθέτει 24 ρομποτικά δάκτυλα που κάνουν απαλό μασάζ σε όλο το κρανίο, με 8 από αυτά να φροντίζουν την πολύπαθη περιοχή του αυχένα.

    Η συσκευή δεν κυκλοφορεί ευρέως ακόμα, καθώς η Panasonic περιμένει τα σχόλια από τους χρήστες στο κομμωτήριο Super Hair Seo για να κάνει απαραίτητες βελτιώσεις που θα της επισημανθούν.

    Μετά από αυτό, η εταιρεία ελπίζει πως το ρομπότ της, θα αντικαταστήσει τα κορίτσια και τα αγόρια των κομμωτηρίων που στην καλύτερη των περιπτώσεων υπόσχονται να σας κάνουν σιάτσου και ευελπιστεί πως μετά από αυτή την εμπειρία, όλοι οι πελάτες των κομμωτηρίων θα έχουν ένα βλέμμα ευτυχίας, ακόμα κι αν ο κομμωτής τους είναι ο ψαλιδοχέρης.

    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles