20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Είσαι techacholic? Πάρε μέρος στον super ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ της Native Union και ανακάλυψε τα επαναστατικά high-tech αξεσουάρ για Apple users και όχι μόνο!

    Native Union: Επαναστατικά high-tech αξεσουάρ για Apple users και όχι μόνο! 

    Αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και φορητών υπολογιστών που ξεχωρίζουν για την τεχνολογία αιχμής, το συναρπαστικό design, την κορυφαία ποιότητα και τις βιώσιμες αξίες που ενσωματώνουν.

    Ολοένα και περισσότερο κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών στην Ελλάδα, το brand NATIVE UNION, που υπογράφει ορισμένα από τα πιο καινοτόμα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και φορητών υπολογιστών που κυκλοφορούν στον κόσμο. Με ευφυή σχεδιασμό, ανώτερη αισθητική, τεχνολογική πρωτοπορία και προϊόντα που απλοποιούν και αλλάζουν τη ζωή μας, βάζει τη σφραγίδα της στο σύγχρονο life style με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο.

    Από το 2009 που ιδρύθηκε, κάνει τη… διαφορά στο product design με τεχνολογικές λύσεις που διακρίνονται για την πρακτικότητα, το στυλ, την απαράμιλλη ποιότητα και μπορούν και γίνονται αμέσως βασικό στοιχείο της καθημερινότητας. Στη γκάμα των προτάσεών της περιλαμβάνονται best – seller προϊόντα, όπως Apple MFi certified Kαλώδια Lightning για φόρτιση συσκευών, συγχρονισμό και μεταφορά αρχείων, Ασύρματοι Πολυφορτιστές για smartphones, tablets, AirPods, smart watches κ.ά., Θήκες για iPhone, βάσεις στήριξης, ιμάντες καρπού για προστασία της συσκευής από πτώσεις και άλλα έξυπνα gadgets. Όλα τους αποτελούν μια σοφιστικέ, wearable, δήλωση Μόδας που διαπνέεται από την ιδιαίτερη φιλοσοφία της εταιρείας. Μια φιλοσοφία που εστιάζει στη βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, στην καινοτομία μέσω του σχεδιασμού, στην επιλογή και χρήση κορυφαίων υλικών, στην πανεύκολη μεταφορά, στην ευελιξία και στην προσαρμοστικότητα.

    Backbag

    Διαχρονική κομψότητα με σεβασμό στο περιβάλλον.

    Από το business στο pleasure, όπου κι αν βρίσκεστε, η NATIVE UNION Backback σε kraft χρώμα, είναι μια τσάντα που θα σας συνοδεύσει σε όλες τις εμφανίσεις σας. Το εκλεπτισμένο design της συνδυάζεται άψογα με την πρακτικότητα και τη βιωσιμότητα και έτσι, αυτή η τσάντα γίνεται η απόλυτη επιλογή για τις μετακινήσεις εκτός σπιτιού. Μοντέρνα και με μίνιμαλ σχεδιασμό, η NATIVE UNION Backbag συνδυάζεται εύκολα με κάθε σας look και αποτελεί μια safe προσθήκη στη συλλογή σας.

    BackPack | WaveMotion A.Ε.

    Stow Ultra Sleeve for MacBook 15/16”

    Θήκη για macbook με ελαφρύ & προστατευτικό design σε apricot χρώμα.

    Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο αδιάβροχο ύφασμα ripstop, το Ultralight Sleeve συνδυάζει τα ελαφριά υλικά με τον ανθεκτικό σχεδιασμό για να διατηρεί την πολύτιμη συσκευή σας μακριά από γρατζουνιές και χτυπήματα. Μπροστινή τσέπη για να έχετε εύκολη πρόσβαση στα απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ.

    Stow Ultra Sleeve for MacBook 15/16” | WaveMotion A.Ε.

    Θήκη για iPhone 15 & Sling Case for iPhone 15

    Η NATIVE UNION Case iPhone 15 (+ Pro, Pro Max) είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένα υλικά, με Yatay από την Coronet, μια φυτικής προέλευσης σύνθεση, χειροποίητη στην Ιταλία. Έχει εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή που αντέχει πτώση μέχρι και από 3 μέτρα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί άψογα με το City Sling, το City Grip, ή το Classic Wallet για μεγαλύτερη ευελιξία στη μεταφορά αλλά και μια απόλυτα tech inspired εμφάνιση που θα συζητηθεί.

    Case iPhone 15 Pro | WaveMotion A.Ε.

    City Sling

    Για εκείνους που θέλουν να συνδυάζουν την τεχνολογία με τη μόδα, η NATIVE UNION έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό αξεσουάρ αβίαστης μεταφοράς του κινητού, το City Sling. Ελαφρύ για άνετη χρήση, αρκετά στιβαρό για να έχετε επάνω σας τη συσκευή σας χωρίς καμία ανησυχία. Αυτό το μοντέρνο αξεσουάρ προσφέρει ευκολία εν κινήσει και αφού συνδεθεί με τη θήκη του κινητού, μπορεί να φορεθεί είτε μπροστά στο λαιμό είτε χιαστί όπως μια τσάντα. Κατασκευασμένο κι αυτό από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα από πλαστικά μπουκάλια, το City Sling μπορεί να συντροφεύσει τον παραλήπτη του από το πρωί στη δουλειά μέχρι και τις απογευματινές προπονήσεις του, καθώς είναι φτιαγμένο για να φοριέται παντού.

    City Sling Universal, (Kraft) | WaveMotion A.Ε.

    Cable DUO

    Το απόλυτο καλώδιο που ψάχνατε, επιτέλους έφτασε. Καλύψτε όλες σας τις ανάγκες φόρτισης με την πιο γρήγορη, βιώσιμη, καθολική φόρτιση. Σχεδιασμένο για υψηλότερη άνεση και ευελιξία, αυτό το μοναδικό καλώδιο για πολλές συσκευές διαθέτει δύο θύρες -μια USB-C και μια Lightning- στη μία άκρη του και είναι κατασκευασμένο με τα υψηλότερα standards ανθεκτικότητας ώστε να αντέχει ακόμη και αν θέλετε να φορτίζετε όλη μέρα. Mε παντεταρισμένη τεχνολογία Slide Lock ώστε να αλλάζετε γρήγορα και με ασφάλεια ανάμεσα σε συνδέσεις. Είναι Apple MFI και διαθέτει εγγύηση εφόρου ζωής.

    Belt Cable Duo 2in1, USB C TO USB-C & Lighting, 1.5M | WaveMotion A.Ε.

    Fast Gan Charger PD 67W with travel Adapter

    Ξεκλειδώστε τη δύναμη της γρήγορης φόρτισης.
    Ανακαλύψτε τις δυνατότητες ταχύτατης φόρτισης έως και 2 συσκευών ταυτόχρονα με 2 θύρες USB-C, με το Fast Gan Charger PD 67W with travel Adapter της Native Union. Ξεκλειδώστε το Power Delivery για φορητούς υπολογιστές, tablet, τηλέφωνα και άλλα αγαπημένα σας αξεσουάρ. Η δυναμική κατανομή ισχύος βελτιστοποιεί αυτόματα την κατανομή ισχύος μεταξύ των συσκευών σας. Η θύρα USB-C με δυνατότητα PD 67W υποστηρίζει φόρτιση πλήρους ταχύτητας για το MacBook Pro 14″ ή τροφοδοτεί το iPhone σας έως και 50% σε λιγότερο από 30 λεπτά.

    Fast Gan Charger PD 67W with travel Adapter, (Black) | WaveMotion A.Ε.

    Charger 3 in 1

    Η τέλεια λύση για τη φόρτιση όλων των συσκευών σας ταυτόχρονα. Απλώς τοποθετήστε το iPhone 12 και τα μεταγενέστερα στη βάση, αφήστε τα AirPods ή AirPods Pro σας στον ασύρματο δίσκο και τοποθετήστε το Apple Watch σας στο μικρό δισκάκι για να φορτίζονται χωρίς κανέναν κόπο. Αυτός ο σχεδιασμός είναι προορισμένος για να κάνει την καθημερινότητά σας πιο απλή, με μια ρυθμιζόμενη κεφαλή που σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο iPhone, ακόμη και όταν φορτίζεται.

    Magnetic 3-IN-1 Wireless Charger Stand | WaveMotion A.Ε.

    Γνωρίστε κι εσείς τα μοναδικά προϊόντα της NATIVE UNION, παίρνοντας μέρος στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό. Για να λάβετε μέρος και να διεκδικήσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

    • Like στις σελίδες Facebook & Instagram της Native Union
    • Να συμπληρώσετε τα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα

    O διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 21/4/2024. 

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles