23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    “Έκλεισε” το story για τους Πειρατές της Καραϊβικής 6! Τι αποκάλυψε ο σεναριογράφος

    Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που κατάφεραν να αφήσουν το δικό τους στίγμα και να δώσουν μια ενδιαφέρουσα πνοή στους ρόλους που ενσάρκωσαν. Είναι δύσκολο να φανταστούμε άλλον ηθοποιό, πέρα από το Johnny Depp, να υποδύεται το Jack Sparrow στους Πειρατές της Καραϊβικής.
    Δυστυχώς, η πορεία του εν λόγω franchise αναμένεται διαφορετική. Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει δηλώσει αρκετές φορές, ιδιαίτερα μετά τη δικαστική του διαμάχη με την Amber Heard, ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει για την 6η ταινία. Είχαμε καιρό να μάθουμε κάποια πληροφορία για την εξέλιξη της σειράς. Πρόσφατα δημοσιεύματα όμως έρχονται να ρίξουν λίγο φως στην υπόθεση.

    Σε μια πρόσφατη συζήτηση, ο σεναριογράφος Craig Mazin – ο οποίος είναι γνωστός για τη συνδημιουργία του The Last Of Us του HBO – προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις για την επερχόμενη εκδοχή του δημοφιλούς franchise της Disney.

    Όπως ανέφερε στους LA Times ο ίδιος, η ιστορία του Pirates of the Caribbean 6 που έγραψε μαζί με τον Ted Elliot (ο Elliot έγραψε την αρχική ταινία Pirates και τις δύο συνέχειές της) κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της εταιρείας, παρά το γεγονός ότι πάει… κόντρα σε ό,τι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

    Ο Mazin δήλωσε ότι η ανάπτυξη για την πειρατική ταινία βρίσκεται σε αναμονή λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας WGA, υπογραμμίζοντας:

    «Ρίξαμε την ιδέα και σκεφτήκαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την αγοράσουν, είναι πολύ περίεργη. Και τελικά το αγόρασαν! Μετά δημιουργήθηκε ένα φανταστικό σενάριο. Η απεργία έγινε και όλοι περιμένουν».

    Σημειώνεται ότι το μέλλον του Pirates Of The Caribbean ήταν αβέβαιο μετά την απογοητευτική απόδοση του Dead Men Tell No Tales στο box office. Η ταινία – θεωρείται εισπρακτική αποτυχία. Εκτός αυτού, οι νομικές διαμάχες του Depp με την Heard, που τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία, έθεσαν  το πλοίο του franchise σε ασταθή νερά.

    Διαβάστε επίσης:

    Τρεις μήνες δωρεάν Apple TV+ για τους κατόχους LG Smart TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles