23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Εμφανίστηκαν φωτός από τα νέα DROID και Moto X

    Nέες φωτογραφίες που απεικονίζουν δύο επερχόμενα smartphones της Motorola είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για το επόμενης γενιάς DROID που θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά, αλλά και το νέο Moto X.

    droid next generation

    Όσον αφορά το DROID, ξεχωρίζει το ριγέ μοτίβο στην πίσω όψη της συσκευής που δείχνει ότι για ακόμη μία φορά η Motorola επιλέγει τα εναλλάξιμα καλύματα, αλλά και η οπίσθια κάμερα που κάνει τη διαφορά με την εμφάνισή της και θυμίζει λίγο… Moto 360.

    moto x next generation

    Στην περίπτωση του Moto Χ, που ενδιαφέρει περισσότερο και την ευρωπαϊκή αγορά, η οπίσθια επιφάνεια μοιάζει να είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, η κάμερα και σ’ αυτήν την περίπτωση ακολουθεί το design στο οποίο αναφερθήκαμε στο νέο Droid, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει κάτι σαν dock connectors. Παράλληλα, υπάρχουν τρία πλήκτρα στην πλαϊνή επιφάνεια, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό πλήκτρο, τρεις αισθητήρες κίνησης (μάλλον), αλλά και εμπρόσθια κάμερα με LED flash.

    Στις 17 Μαΐου, σε event στην Ινδία, πιθανότατα η Motorola παρουσιάσει τις συσκευές και μάθουμε γι’ αυτές όλες τις λεπτομέρειες από επίσημη πηγή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles