24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Energizer P28K: Εκεί που όλα σταματούν αυτό… συνεχίζει! Έρχεται στο MWC με μπαταρία σωστό «κτήνος»!

    H αυτονομία είναι αυτή τη στιγμή ο πιο δύσκολος και δισεπίλυτος γρίφος στο κόσμο των smartphones. Όλες οι εταιρείες επιχειρούν να κάνουν τα smartphones του να αντέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Energizer βέβαια, γνωστή για τις μπαταρίες της, έχει κάνει τη μπαταρία… «επιστήμη»! Και σίγουρα μπορεί να μην την συνδέουμε με τα smartphones, όμως η Energizer έχει πραγματοποιήσει πραγματικά «άλματα» στις μπαταρίες που τοποθετεί στις δικές της συσκευές.

    Έτσι λοιπόν στο επερχόμενο Mobile World Congress, η γνωστή εταιρεία ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Energizer P28K, ένα υπερενισχυμένο rugged smartphone, το οποίο θα διαθέτει (κρατηθείτε…) μπαταρία στα 28.000mAh. Νομίζουμε ότι εύκολα αυτό πρόκειται για το smartphone με την μεγαλύτερη μπαταρία στα χρονικά και για αυτό δεν αποκλείεται να το δούμε να διεκδικεί μια θέση στα ρεκόρ Guiness! Αν και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με τις δυνατότητες του, το Energizer P28K θα έρθει με οθόνη στις 6.78 ίντσες τεχνολογίας FHD και μια κάμερα για selfies στα 16MP, ενώ στο πίσω μέρος θα διαθέτει μια κάμερα στα 60MP, η οποία θα συνοδεύεται από δύο ακόμη camera sensors των 20MP. Όπως έγινε γνωστό, το μικρό «κτήνος» της Energizer θα αποκαλυφθεί στo MWC της Βαρκελώνης και δεν κρύβουμε ότι μας έχει ψήσει για τα καλά για να το πάρουμε στα χέρια μας για ένα πρώιμο hands-on.

    Δείτε Επίσης: 

    [Interview] Η Energizer έφερε τα smartphones της στην Ελλάδα, ποιοί οι στόχοι και τα σχέδια της εταιρείας

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles