18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Εντείνονται οι φήμες περί κυκλοφορίας iPad mini σε προσιτή τιμή αγοράς

    Στις αρχές του μήνα, η Wall Street Journal είχε δημοσιεύσει report σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία ενός iPad mini. Τώρα η New York Times έρχεται να καταθέσει τη δική της άποψη, που συμφωνεί με αυτή την προσέγγιση.


    Φαίνεται, λοιπόν, πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση η Apple να ετοιμάζει ένα μικρό iPad, με διάσταση οθόνης 7,85 ίντσες, το οποίο, φυσικά, θα διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή από τα υπάρχοντα μοντέλα.

    Το δημοσίευμα κάνει παραλληλισμό με το iPod, το οποίο η Apple έχει διαθέσει στο παρελθόν σε διάφορες εκδόσεις, αλλά και κλίμακες τιμής, ώστε να ανταποκρίνεται σε ξεχωριστές απαιτήσεις καταναλωτών.

    Σημειώνεται, βέβαια, ότι ένα μικρότερο iPad αποτελεί σαφή “ρήξη” με το παρελθόν της Apple, αλλά και την άποψη του Steve Jobs, ο οποίος δεν “έτρεφε” και ιδιαίτερη εκτίμηση στις 7ιντσες ταμπλέτες, έχοντας απορρίψει την πιθανότητα να κυκλοφορήσει κάτι αντίστοιχο η Apple.

    Αν πάντως πιστέψουμε την παροιμία “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά” τότε το iPad mini ίσως είναι τελικά αρκετά κοντά μας… Με την Apple, βέβαια, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ και για τίποτα.

    Πηγή: Slashgear

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles