18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Επεκτείνεται ο ροζ κόσμος της Barbie – Δείτε το νέο trailer

    Από τη στιγμή που η Greta Gerwig έβαλε την σφραγίδα της στην επερχόμενη ταινία Barbie, είναι δεδομένο ότι δεν περιμένουμε ένα φιλμ που αφορά ένα απλό παιχνίδι. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο και από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε, το οποίο παρουσιάζει πολλές διαφορετικές ηθοποιούς να υποδύονται μια εκδοχή της Barbie και μερικοί να ενσαρκώνουν τον Ken.

    Όπως συνέβη και με το προηγούμενο video, δε γίνονται γνωστές οι πληροφορίες για την πλοκή. Παρόλα αυτά, φαίνεται να λαμβάνει χώρα σε μια πλαστική ροζ χώρα, όπου όλες οι Barbie ζουν ροζ, πλαστικές ζωές.

    Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι η Margot Robbie ως Barbie και ο Ryan Gosling ως Ken, το cast όμως περιλαμβάνει επίσης τους Kate McKinnon (Ghostbusters), Hari Nef (You), Emma Mackey (Sex Education), Ana Cruz Kayne (Little Women), Sharon Rooney (My Mad Fat Diary), Issa Rae (Insecure), Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse), Nicola Coughlan (Derry Girls), Ritu Arya (The Umbrella Academy) και Dua Lipa.

    Παράλληλα, συμμετέχουν οι Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Scott Evans (Grace and Frankie), Kingsley Ben-Adir (Secret Invasion), Ncuti Gatwa (Sex Education) και Emerald Fennell (The Crown).

    Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Κρις Χέμσγουορθ: Απομακρύνεται από την υποκριτική λόγω υγείας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles