23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο! Στα 499 ευρώ το PlayStation 5 και κυκλοφορία στις 19 Νοεμβρίου!

    Ύστερα από μήνες και μήνες φημών, η Sony αποφάσισε σήμερα στο πλαίσιο του PS5 Showcase να ξεδιαλύνει το τοπίο, αναφορικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου PlayStation 5! Όπως ήδη θα είδατε και στον τίτλο του άρθρου, η νέα κονσόλα της Sony θα κοστίζει στα 499 ευρώ για την έκδοση με Blu-Ray drive, ενώ το PS5 Digital Edition θα είναι 100 ευρώ πιο φθηνό (στα 399 ευρώ). Στις μεγάλες αγορές (ΗΠΑ, Ιαπωνία, Καναδά, Μεξικό, Αυστραλία, Κορέα και Ν. Ζηλανδία) η κονσόλα θα κυκλοφορήσει στις 12/11, ενώ σε όλο τον υπόλοιπό κόσμο στις 19/11!

    Έτσι λοιπόν το σύστημα της Sony θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων από μέχρι 9 μέρες μετά το Xbox Series X, το οποίο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 10 Νοεμβρίου. Με τα δύο μεγάλα μοντέλα (PS5 με Blu-Ray drive και Xbox Series X) να έχουν την ίδια τιμή, τότε είναι βέβαιο ότι αναμένεται μια σφοδρή μάχη μεταξύ τους. Στους δύο μήνες που θα ακολουθήσουν και οι δύο μεγάλοι κατασκευαστές αναμένεται να δώσουν μια μάχη μέχρις εσχάτων για να καταφέρουν να κερδίσουν τις καρδιές των gamers. Πάντως, και το Showcase εκτός του απαραίτητου info που αφορούσε στην τιμή και στο release του PlayStation 5, είχε και πολλά «καλούδια» για τους gamers, καθώς έκαναν παρέλαση πολλά υποσχόμενα games όπως το Resident Evil: Village, το νέο Call of Duty, το Final Fantasy 16, Devil May Cry 5 Special Edition, Spider-Man: Miles Morales, αλλά και ένα teaser με την ανακοίνωση του God of War 2: Ragnarok που όπως αντιλαμβάνεστε θα πόρωσε τη μισή υφήλιο… Υπομονή λοιπόν, μόλις δύο μηνάκια έμειναν!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles