17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Επιτυχία της Κύπρου στο Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020: Εξασφάλισε χρηματοδότηση €4.86 εκ. 5 νέων Έργων

    Σημαντική επιτυχία σημείωσε η Κύπρος εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση 5 νέων Έργων, η συνολική χρηματοδότηση των οποίων ανέρχεται στα 4.86 εκατ. Ευρώ. Συγκεκριμένα, με βάση τα επίσημα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού Προγράμματος «Twinning – Spreading Excellence and Widening Participation» του Προγράμματος ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020, τα πέντε αυτά νέα έργα που συντονίζονται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου (2), το ΤΕΠΑΚ, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ινστιτούτο Κύπρου, και αφορούν στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων και των υποδομών των εγκεκριμένων ερευνητικών μονάδων θα χρηματοδοτηθούν από την ΕΕ.. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 483 Προτάσεις που υποβλήθηκαν μόνο 30 Προτάσεις θα χρηματοδοτηθούν από την ΕΕ.

    Ως επόμενη καταληκτική ημερομηνία για υποβολή προτάσεων στο εν λόγω Πρόγραμμα έχει οριστεί από την ΕΕ η 15η Νοεμβρίου 2018.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του Προγράμματος και τις Οδηγίες Υποβολής Προτάσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) και Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για το εν λόγω Πρόγραμμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] και το τηλέφωνο: 22205054.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles