18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται η δυνατότητα unsend (διαγραφής) στα μηνύματά σας στον Facebook Messenger

    Πολλές είναι οι αλλαγές στο Facebook μετά το σκάνδαλο της Cambridge Analytica και, σε μία ακόμη, φέρνει τη δυνατότητα unsend των μηνυμάτων σε όλους τους χρήστες του Messenger.

    Πρόκειται για κάτι που θα ενεργοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες και έως τώρα ήταν διαθέσιμο, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα το Techcrunch, μόνο στον Mark Zuckerberg και άλλους executives του Facebook.

    zuckerberg-unsend-messages

    Η αποκάλυψη του Techcrunch σχετικά με τη δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων του Zuckerberg και άλλων στελεχών του Facebook έφερε για ακόμη μία φορά αναστάτωση το τελευταίο διάστημα στο κοινωνικό δίκτυο, με υπευθύνους του να απαντούν ότι η δυνατότητα delete messages που είχε ο CEO και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Facebook είχε ενεργοποιηθεί για λόγους ασφαλείας, μετά την υπόθεση hacking στη Sony το 2014.

    Από το Facebook σημειώνουν τώρα ότι έως ότου η δυνατότητα ενεργοποιηθεί σε όλους τους χρήστες, δε θα διαγραφεί άλλο μήνυμα στελέχους της εταιρείας.

    facebook-unsend-messages

    Να σημειώσουμε ότι η δυνατότητα υπάρχει ήδη και σε όσους χρησιμοποιούν το secret message feature του Facebook (όπου υπάρχει timer για να σβήνονται τα μηνύματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles