23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται στο Call of Duty η Lara Croft

    Ένας ακόμη playable χαρακτήρας έρχεται προσεχώς στο Call of Duty και δεν είναι άλλος από τη μοναδική αρχαιολόγο του Tomb Raider, Lara Croft. H φανταστική  τυμβωρύχος θα εμφανιστεί στα Call of Duty: Warzone και Modern Warfare II, μαζί με πρόσφατους πραγματικούς χαρακτήρες όπως η Nicki Minaj, ο Snoop Dogg, ο Kevin Durant και οι λοιποί ήρωες από τη σειρά The Boys.

    Μέχρι στιγμής, η Activision δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με το ρόλο της Lara Croft στο πλευρό των παικτών. Δεν είναι απίθανο να χρειαστεί η αγορά κάποιου πακέτου για να αποκτήσετε πρόσβαση, όπως συνέβη με τη Minaj που ήταν διαθέσιμη ως μέρος πακέτου μάχης των 5 ευρώ της σεζόν 10. Επίσης, πιθανότατα θα υπάρχουν αντικείμενα, δέρματα και όπλα που σχετίζονται με την Croft προς πώληση, αν και τα όπλα διπλής χρήσης που φέρουν την υπογραφή της θα πρέπει να αποτελούν μέρος της αρχικής αγοράς. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει πότε η Croft θα κάνει επίσημα το ντεμπούτο της.

    Σημειώνεται ότι η ώρα για το Call of Duty: Modern Warfare III πλησιάζει, αφού αναμένεται να φτάσει στις κονσόλες το Νοέμβριο. Όσο για την Lara Croft, το τελευταίο κύριο παιχνίδι Tomb Raider ήταν το Shadow of the Tomb Raider του 2018. Η εταιρεία ανάπτυξης Crystal Dynamics, μαζί με την Amazon, ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο ότι ένα νέο παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη  και ότι θα είναι μια “single-player περιπέτεια” που θα κάνει χρήση της Engine 5.

    Διαβάστε επίσης:

    Gamescom 2023: Επίσημο live-action trailer αποκτά το Starfield (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles