22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Έρχονται το Δεκέμβριο τα ασύρματα ακουστικά του PlayStation

    Τα PlayStation Pulse Explore earbuds θα γίνουν διαθέσιμα στις 6 Δεκεμβρίου, δηλαδή λίγο πριν την εορταστική περίοδο, και θα κοστίζουν 199.99 δολάρια, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Sony. Τα ακουστικά θα είναι τα μόνα ακουστικά Bluetooth στην αγορά που είναι συμβατά με το PlayStation Portal, δηλαδή την επερχόμενη φορητή συσκευή της Sony.

    Για όσους ενδιαφέρονται, τα ακουστικά Pulse Explore θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου. Συνδέονται στο PS5 μέσω του PlayStation Link, ενός USB adapter που συνοδεύει τα ακουστικά. Τα Pulse Explore μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των συσκευών PlayStation, του τηλεφώνου ή του υπολογιστή του χρήστη και διαθέτουν μικρόφωνο ενισχυμένο με AI, με noise rejection που απομονώνει τη φωνή και αφαιρεί ανεπιθύμητους ήχους.

    Η τιμή είναι λίγο «τσιμπημένη», αλλά όσοι επενδύσουν στο νέο gaming gadget, μπορούν να περιμένουν professional audio resolution, planar magnetic drivers, μια τεχνολογία που συνήθως προορίζεται για εξοπλισμό ακρόασης επιπέδου studio και συχνά δεν φτάνει στα ακουστικά των καταναλωτών. Αυτοί οι οδηγοί παράγουν πιο «σφιχτούς», πιο ελεγχόμενους ήχους που είναι λιγότερο παραμορφωμένοι από τα μπάσα. Τα ακουστικά Pulse Explore διαθέτουν διάρκεια ζωής μπαταρίας 5 ωρών με επιπλέον 10 ώρες στη θήκη φόρτισης.

    Διαβάστε επίσης:

    Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο expansion του Diablo 4

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles