17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Κάντε το δικό σας βίντεο μέσω κινητού και λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό του Europass Κύπρου

    Το Εθνικό Κέντρο Europass (ΕΚΕ) Κύπρου σε συνεργασία με τα Εθνικά Κέντρα Europass της Πορτογαλίας, Ιταλίας και Ελλάδας διοργανώνει Διαγωνισμό παραγωγής βίντεο με τη χρήση κινητού τηλεφώνου με τίτλο “Here? There? My useful Europass CV”, στον οποίο μπορεί να συμμετάσχει ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

    Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η προώθηση του Βιογραφικού Σημειώματος Europass, το οποίο αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τη διαφάνεια των δεξιοτήτων, των προσόντων και των ικανοτήτων των πολιτών, διευκολύνει την κινητικότητα και συμβάλλει στη βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησής τους εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, με βραβείο ένα tablet, θα πρέπει πρώτα, να δημιουργήσετε το δικό σας Βιογραφικό Σημείωμα Europass, να ετοιμάσετε το δικό σας σχετικό βίντεο με διάρκεια από 30 δευτερόλεπτα μέχρι 3 λεπτά και να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής στο διαγωνισμό “Here? There? My useful Europass CV” . Στην συνέχεια θα πρέπει να αποστείλετε το πιο πάνω υλικό ( μέχρι τις 30/8/2014), στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και κανονισμούς του Διαγωνισμού στο τηλ.: 22806166.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles