15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Έρχεται remake του Assassin’s Creed IV: Black Flag

    Το καλοκαιρινό showcase της Ubisoft περιστρεφόταν γύρω από το Assassin’s Creed, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της εταιρείας στο εν λόγω franchise. Πρόσφατα δημοσιεύματα τώρα αναφέρουν ότι η Ubisoft θα προχωρήσει ένα βήμα παρά πέρα, αφού ξεκίνησε τη διαδικασία για το remake του Assassin’s Creed IV: Black Flag.

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το παιχνίδι βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης. Επομένως, οι λεπτομέρειες προς το παρόν είναι ισχνές και δε θα ακούσουμε κάτι επίσημο για μερικά χρόνια ακόμα. Ακούγεται ότι η Ubisoft Singapore, το παράρτημα πίσω από σχεδόν κάθε mainline παιχνίδι Assassin’s Creed, κατέχει μεγάλο ρόλο όσον αφορά το νέο project.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ubisoft Singapore εργάστηκε για τη δημιουργία της ναυμαχίας στα Assassin’s Creed III και IV, μια επιτυχία που λογικά θα την τοποθετούσε στην κορυφή της ανάπτυξης του Skull and Bones. Φυσικά, το Skull and Bones είναι πλέον διαβόητο για τα χρόνια των επαναλαμβανόμενων καθυστερήσεών του. Οι θαυμαστές του Black Flag θα πρέπει απλώς να ελπίζουν ότι οι θάλασσες θα είναι πιο… ήρεμες στο επόμενο παιχνίδι του studio.

    Διαβάστε επίσης:

    Πωλείται τελικά η SEGA; Στέλεχος της εταιρείας ξεκαθαρίζει την κατάσταση

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles