15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Σε ρόλο… έκπληξη ο Jason Momoa στο νέο σύμπαν της DC

    Ο δημοφιλής ηθοποιός Jason Momoa ετοιμάζεται να αναλάβει το ρόλο του νέου υπερήρωα, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Variety. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο σταρ βρίσκεται σε συνομιλίες για να παίξει το χαρακτήρα της DC Lobo.

    Επί του παρόντος, ο Momoa υποδύεται τον Aquaman, το βασιλιά του υποθαλάσσιου έθνους Atlantis. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες της DC, συμπεριλαμβανομένων των Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Justice League (2017) και Aquaman (2018), με το Aquaman and the Lost Kingdom του Δεκεμβρίου να τερματίζει τη σχεδόν δεκαετή πορεία του μετά το καστ του 2014.

    Ο νέος του χαρακτήρας, ο Lobo, είναι ένας αθυρόστομος διαγαλαξιακός κυνηγός κεφαλών που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα κόμικ του 1983. Ο Lobo θα εμφανιστεί στο νέο σύμπαν της DC του James Gunn και φημολογείται ότι θα εμφανιστεί στο Superman: Legacy του 2025.

    Όσοι ακολουθούν το Momoa στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν θα μείνουν έκπληκτοι από τα νέα. Ο ηθοποιός έχει εκφράσει την αγάπη του για το χαρακτήρα εδώ και χρόνια. Επιπλέον, έχει κάτι περισσότερο από μια μικρή… ομοιότητα με τον υπερήρωα με τα ατημέλητα μαλλιά.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες τις εβδομάδας: Πρεμιέρα για το “The Exorcist: Believer” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles