20.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    ΓΚΕΤ ΡΕΝΤΙ…. ΓΙΑΤΙ Η ΣΙΖΟΝ 4 ΤΗΣ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

    Η Black Friday έχει τον χαρακτήρα μιας τεράστιας γιορτής για όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας (κι όχι μόνο), καθώς είναι η μέρα που οι υψηλές τιμές πάνε… περίπατο, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να «ζεσταθούμε» για τα καλά, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σε αυτή την ετήσια πλέον «γιορτή» σίγουρα ο Κωτσόβολος έχει βάλει την υπογραφή του, με τις εκπληκτικά αστείες και ευφάνταστες καμπάνιες του, οι οποίες μας βάζουν για τα καλά στο… κλίμα.

    Εστιάζοντας στην ελληνική παράδοση και στη μοναδική γοητεία και την αυθεντικότητα που απορρέει από το χωριό και την ελληνική φύση, τις τρεις τελευταίες χρονιές γνωρίσαμε ξεχωριστές περσόνες, οι οποίες έμειναν για πάντα στη μνήμη μας. Όλοι τους επιχείρησαν να απαντήσουν σε ένα και μόνο ερώτημα… «Από που τελικά ξεκίνησε η Μπλακ Φράιντεϊ και ποιο χωριό έχει την πρωτιά»; Μήπως ήταν το παντοπωλείο του Παρασκευά του Κώτσου που ξεκίνησε τη νέα αυτή «μόδα» ή μήπως ήταν οι σούπερ γιαγιάδες με επιχειρηματικό μυαλό (που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι μαιτρ του marketing), που συνήθιζαν να πλέκουν σεμεδάκια για να τα διαθέσουν στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής. Ή μήπως η «καταγωγή» του Μπλακ Φραϊντέι, οφείλεται στην αγαπημένη «συνήθεια» του Βρασίδα, να φτιάχνει τη δική του μαύρη λίστα, κατεβαίνοντας με το αγροτικό του από το χωριό στη πόλη και ακούγοντας στη δια πασών την… Lady Angie;  

    Αν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, ποιος ακριβώς ξεκίνησε με τη τρέλα του Μπλακ Φραϊντέι, ένα μόνο σίγουρο ότι ο Κωτσόβολος ξεκίνησε μια μοναδική παράδοση, η οποία δεν πρόκειται να σπάσει ούτε και φέτος, καθώς η 4η σίζον της πιο αγαπημένης γιορτής όλων επιτέλους… ξεκίνησε! Και μπορεί φέτος οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν να μην μας επιτρέπουν να επισκεφθούμε το πλησιέστερο κατάστημα Κωτσόβολος, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς μπορείτε εύκολα και απλά να επισκεφθείτε το www.kotsovolos.gr και τηλεφωνικά στο 210-2899999! Φέτος, μπορείτε να παραγγείλετε ονλαϊν και τηλεφωνικά και να παραλάβετε στο σπίτι με ασφάλεια!

    Στον Κωτσόβολο σας περιμένουν εκπληκτικά προϊόντα σε μοναδικές «χοτ» τιμές! Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα Galaxy A41 με τιμή στα 199 ευρώ, το πανίσχυρο mid-ranger της Samsung που θα γίνει ο απόλυτος σύντροφος στην mobile καθημερινότητά σας ή για τους φανατικούς λάτρεις των επιδόσεων και της αξιοπιστίας, ένα Xiaomi Redmi Note 9 Pro με κέρδος 100 ευρώ (με αρχική τιμή στα 329 και BF τιμή στα 229)! Παράλληλα, ένα πανίσχυρο laptop όπως το Huawei MateΒοοκ Χ Pro , με τιμή στα 1.599 ευρώ (αντί 2.299 ευρώ), είναι το τελειότερο πολυεργαλείο, τόσο για τηλεργασία όσο και για τηλεκπαίδευση και για ψυχαγωγία. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις φυσικά δεν σταματούν εδώ, καθώς μια 65αρά 4Κ TV από τη LG με την ξεχωριστή τεχνολογία Nanocell είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να δει τη διασκέδαση με άλλο μάτι (με 999 από 1799 ευρώ αρχική τιμή)! Και επειδή μπορείτε να βρίσκεστε στη διαδικασία να ανανεώσετε τον οικιακό εξοπλισμό σε λευκές συσκευές, στην Μπλακ Φράϊντει του Κωτσόβολου σας περιμένουν εκπτώσεις που αγγίζουν το 30% σε όλες τις συσκευές της Neff, Pitsos, Bosch και Siemens!

    Φυσικά, δεν είναι μόνο τα παραπάνω, καθώς στο kotsovolos.gr θα βρείτε και άλλες πολλές δεκάδες σε εκατοντάδες διαφορετικά προϊόντα! Smartphones, tablets, Smart TVs, gaming, computing, οικιακός εξοπλισμός, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και λευκές συσκευές είναι όλα διαθέσιμα σε σούπερ χαμηλές τιμές! Για αυτό δεν χρειάζεται να καθυστερείτε άλλο, ΓΚΕΤ ΡΕΝΤΙ λοιπόν γιατί η σίζον 4 του Κωτσόβολου ΙΖ ΧΙΑΡ! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles