17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Τεράστιο ποσό μάζεψε το GOG.com για φιλανθρωπίες

    Αν υπάρχει μία υπηρεσία ψηφιακής διανομής που να αγαπάμε περισσότερο κι απ’ το Steam, τότε αυτή είναι αναμφισβήτητα το GOG.com. Η γνωστή για τη DRM-free (προσφέρει τα παιχνίδια ξεκλείδωτα, χωρίς κανένα σύστημα ασφαλείας ή «προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων») πολιτική της πλατφόρμα, συνεργάστηκε το 2013 με τρεις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό.

    gog-com-offers-1-3-million-dollars-to-charity

    Σε συνεργασία με WWFWorldbuilders και Gaming for Good λοιπόν, το GOG.com συγκέντρωσε το ποσό των $1,9 εκατ. κατά τη διάρκεια –ψηφιακής- εκδήλωσης τον Νοέμβριο που μας πέρασε. Οι πελάτες του καταστήματος προσέφεραν τον οβολό τους, επιλέγοντας τρία ή περισσότερα παιχνίδια και προσφέροντας τουλάχιστον από $5 στον οργανισμό της επιλογής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημιουργοί των τίτλων που συμμετείχαν στην ενέργεια δεν πήραν ούτε σεντ από τα έσοδα των παιχνιδιών τους, χαρίζοντας το όποιο μερίδιό τους.

    Αν μη τι άλλο συγκινητική κίνηση από ένα κατάστημα που αν μη τι άλλο έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι σέβεται τον πελάτη του…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles