23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Google Bard: Τώρα απαντά σε ερωτήσεις σχετικές με τα βίντεο στο YouTube

    Η Google ενημέρωσε το AI chatbot Bard, ώστε οι χρήστες να μπορούν να προχωρούν σε βαθύτερες και πιο ουσιαστικές συνομιλίες μαζί του όταν πρόκειται για βίντεο στο YouTube.

    Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει επεκτείνει τις δυνατότητες YouTube extension του Bard, έτσι ώστε όταν είναι ενεργοποιημένες, η  generative  AI να μπορεί να «κατανοήσει κάποιο περιεχόμενο του βίντεο». Για παράδειγμα, η Google ανέφερε ότι θα μπορούσατε να ρωτήσετε το Bard πόσα αυγά χρησιμοποιήθηκαν σε ένα βίντεο για μια συνταγή κέικ. Πιθανότατα θα μπορείτε επίσης να του ζητήσετε το όνομα συγκεκριμένων εργαλείων σε κάποιο βίντεο DIY. Για κριτικές τροφίμων, το Bard μπορεί να σας πει πού βρίσκονται ορισμένα εστιατόρια που συζητούνται σε βίντεο ή από πού προέρχεται μια συγκεκριμένη κουζίνα.

    Το Bard απέκτησε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να αντλεί δεδομένα από το YouTube τον Σεπτέμβριο μετά από μια ενημέρωση που το ενσωματώνει με άλλα προϊόντα της Google, συμπεριλαμβανομένων των Εγγράφων, των Χαρτών, του Φακού, των Πτήσεων και των Ξενοδοχείων. Ωστόσο, δεν μπορούσε να αναλύσει το περιεχόμενο ενός βίντεο και δεν μπορούσε να απαντήσει σε λεπτομερείς ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

    Διαβάστε επίσης:

    Creative: BLACK FRIDAY με ασυναγώνιστες προσφορές! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles