23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Τα υλικά των Google Glass κοστίζουν μόνο… 80 δολάρια

    Τα Google Glass είναι ένα από τα gadgets που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον δημοσιογράφων, developers αλλά και… απλού κόσμου από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής τους. Αν και δεν έχουν διατεθεί ακόμη στο ευρύ κοινό (παρά μόνο για… μία μέρα στις ΗΠΑ), δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν γοητευτεί από το concept τους, αλλά και το ρόλο που διαδραματίζουν στην ανάπτυξη των wearable devices, παρ’ όλο που υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν το όλο Project Glass αρκετά αμφιλεγόμενο. Πόσο κοστίζει, όμως, ένα ζευγάρι Google Glass στην αμερικανική εταιρεία;

    google-glass-80-dollars-1

    Μόλις… 80 δολάρια, αν πιστέψουμε τα νούμερα που βλέπουμε στην παραπάνω εκτίμηση του TearDown.com, για μία συσκευή που η Google προσφέρει στους προγραμματιστές αυτή τη στιγμή έναντι… 1.500 δολαρίων.

    Google Glass Tear Down
    Google Glass Tear Down

    Κι ενώ εκπρόσωπος της Google αρνείται να δεχθεί τους υπολογισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους ως λανθασμένους, σίγουρα, πριν κρίνουμε την αμερικανική εταιρεία, πρέπει να σκεφτούμε τι ακριβώς είναι τα Google Glass. Ένα καινοτόμο προϊόν με πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης πίσω του αλλά και… μπροστά του, το οποίο βρίσκεται ακόμη σε φάση δοκιμών και είναι διαθέσιμο μόνο στην developers edition του. Ελπίζουμε να το δούμε σύντομα στην αγορά σε πιο προσιτή τιμή φυσικά, αν και, όπως αντιλαμβάνεστε, θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από τα… 80 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles