20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Gwyneth Paltrow: Νέο ντοκιμαντέρ για τα νομικά… δεινά της σταρ

    Oι έξι μοιραίες λέξεις – “You skiied into my effing back” – πρόκειται να απαθανατιστούν στη μικρή οθόνη χάρη σε ένα νέο ντοκιμαντέρ σχετικά με την αγωγή εναντίον της Gwyneth Paltrow για συντριβή κατά τη διάρκεια του σκι.  Η εταιρεία παραγωγής Optomen (“Johnny vs Amber”, “Kim vs Kanye: The Divorce”) συνεχίζει τη σειρά “Vs” για το Discovery+ με ένα ντοκιμαντέρ για τα νομικά δεινά της σταρ του “Sliding Doors”. Όλος ο πλανήτης είδε νωρίτερα φέτος την Paltrow να μηνύεται από τον συνταξιούχο Terry Sanders, αφού το δίδυμο συγκρούστηκε σε μια πίστα σκι της Γιούτα το 2016. Ο Sanders ισχυρίστηκε ότι η εμπλοκή του με την ιδρύτρια του “Goop” του προκάλεσε σωματικές βλάβες και συναισθηματική δυσφορία, ενώ η Paltrow από την πλευρά της έχασε μισή μέρα σκι. Το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από δύο μέρη και θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος.

    Σημειώνεται ότι στη σειρά “Vs” έρχεται προσεχώς και το “Peltz-Beckham vs The Wedding Planners”, το οποίο θα δείξει πώς ο γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz στο Palm Beach τελείωσε με δάκρυα, τουλάχιστον για τον Nelson Peltz, ο οποίος μηνύει τους πρώην διοργανωτές γάμων της κόρης του, Nicole Braghin και Arianna Grijalba επειδή αρνήθηκαν να επιστρέψουν την προκαταβολή. Το δίδυμο απολύθηκε εβδομάδες πριν από την τελετή. Ο Braghin και ο Grijalba κάνουν ανταγωγή για παραβίαση συμβολαίου και παρέμβαση.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles