18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    H Caviar… ξαναχτυπά! Νέες υπερ-lux ειδικές εκδόσεις του Galaxy S22 Ultra!

    Η γνωστή σε όλους μας Caviar δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία όποτε κυκλοφορεί μια νέα ναυαρχίδα να την… «εμπλουτίζει» ακόμη περισσότερο, δημιουργώντας limited editions με πολλά καράτια, σμαράγδια και ρουμπίνια. Φυσικά, το Galaxy S22 Ultra, η νέα ναυαρχίδα της Samsung δεν θα μπορούσε να τη «γλιτώσει», για αυτό και οι σχεδιαστές της δημιούργησαν μια σειρά, η οποία κυκλοφορεί σε έξι διαφορετικά designs και περιλαμβάνει μοντέλα τα οποία είναι επενδεδυμένα με χρυσάφι 24 καρατίων, τιτάνιο και ανθρακόνημα.

    Τώρα βέβαια, η Caviar το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας special ονομασίες στα συγκεκριμένα Ultra, όπως είναι «Bird of Prey» με… δέρμα κροκόδειλου, το «Ocelot», το οποίο είναι εμπνευσμένο από την φιλοσοφία του art deco, το «Drive» που είναι ντυμένο με ανθρακονήματα και ενισχυμένο frame από τιτάνιο, το «Great Gatsby» με ένα τρισδιάστατο γεωμετρικό pattern και χρυσαφένια πλάκα, το Victory με μαύρο δέρμα κροκοδείλου και τέλος το Titanium που θα λατρέψουν οι fans της αυτόκινησης.

    H Caviar πρόκειται να κυκλοφορήσει μόλις 99 units από κάθε version, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα στους users να προτιμήσουν ένα «απλό» S22 ή ένα S22+ αντί για Ultra. Όσον αφορά τις τιμές, καλό είναι να πάρετε και ένα υπογλώσσιο, καθώς θα ξεκινούν από τα 6.000 δολάρια και σίγουρα θα ανεβαίνουν πολύ περισσότερο… Εάν είστε λάτρεις του «Λεφτά Υπάρχουν», τότε μπορείτε πολύ απλά να επισκεφθείτε το site της Caviar.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles