18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    H Lenovo βλέπει το VR αλλιώς: Mirage Solo με Daydream Headset & Mirage Camera

    Νέες παρουσιάσεις στη CES 2018 από τη Lenovo που ανακοινώνει το Mirage Solo VR headset και τη Mirage VR180 camera, προσφέροντας τη δυνατότητα στο χρήστη να δει και να δημιουργήσει περιεχόμενο, εύκολα και με απαράμιλλη ταχύτητα.

    Pocket-sized_Lenovo_Mirage_Camera

    Απελευθερωθείτε από καλώδια, PC και τηλέφωνα με την ευκολία και την απλότητα του πρώτου αυτόνομου Daydream headset και γίνετε ένας από τους πρώτους που θα ζήσουν την εμπειρία σε όλο της το μεγαλείο, με την τεχνολογία παρακολούθησης κίνησης WorldSense, στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας της Daydream στην Google.

    Χρησιμοποιώντας το WorldSense, μπορείτε να σκύψετε, να αλλάξετε θέση ή να κινηθείτε στο χώρο σε μία τεράστια, μαγική βιβλιοθήκη περιεχομένου. Βασισμένο στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας του Qualcomm Snapdragon 835, το Lenovo Mirage Solo προσφέρει πραγματικά καταπληκτικές εμπειρίες και μπορεί να κάνει τo gaming περιβάλλον σας ακόμα πιο πραγματικό με τη χρήση του Daydream controller- του ειδικού ρόπαλου του baseball, τιμονιού ή οποιουδήποτε άλλου gadget χρειάζεται το παιχνίδι που έχετε επιλέξει.

    Lenovo_Mirage_Solo__Mirage_Camera_with_Daydream

    Τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας VR περιεχόμενο και να ζήσετε μοναδικές στιγμές, όποτε εσείς θέλετε, με το Lenovo Mirage Camera with Daydream. Αυτή η κάμερα τσέπης απλοποιεί τη διαδικασία της δημιουργίας 3D φωτογραφιών και video με την 13MP διπλή fisheye κάμερά της και το 180×180 πεδίο της, δίνοντας σας τα εργαλεία για να κάνετε το δικό σας περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας ευκολά προσβάσιμο και διασκεδαστικό. Μπορείτε να αναρτήσετε τις φωτογραφίες και τα video της κάμερας Lenovo Mirage στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα Google Photos και YouTube για να μπορείτε να τα ξαναδείτε και να τα μοιραστείτε – και μπορείτε να τα δείτε στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε με το Mirage Solo, με το Daydream headset ή και στα περισσότερα VR headsets που μπορεί να έχετε ήδη.

    Capturing_moments_with_Lenovo_Mirage_Camera

    Κυκλοφορεί με την πλατφόρμα Qualcomm Connected Camera που προσφέρει υψηλής ποιότητας διπλή κάμερες, ενσωματωμένο WiFi και το X9 LTE cellular modem στην εκδοχή LTE.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles