20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    H μέρα που μαθαίνεις ότι δεν έχεις iTunes στο Cloud για τις ταινίες σου στην Ελλάδα

    Διέρρευσε εχθές μία λίστα από χώρες εκτός ΗΠΑ από το website της Apple, στις οποίες είναι διαθέσιμες πια οι ταινίες στο iTunes in the Cloud. Το iTunes in the Cloud είναι η δυνατότητα που έχει κάθε χρήστης συσκευής Apple, να κατεβάζει παραδείγματος χάριν μία ταινία, ή ένα τραγούδι από το κινητό του και να συγχρονίζει αυτόματα σε όλες τις Apple συσκευές. Το iTunes in the Cloud λειτουργεί και σαν ένας online κατάλογος των αγορών ενός χρήστη, ώστε να μην είναι αναγκασμένος να διατηρεί ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του σε κάθε συσκευή. Είναι ένα από τα αρκετά δημοφιλή χαρακτηριστικά που είχαν ανακοινωθεί από το release του iOS 5.

    Οι 37 χώρες εκτός ΗΠΑ που υποστηρίζονται πια οι ταινίες στο iTunes in the Cloud, δεν περιλαμβάνουν μεγάλες αγορές, κι αυτό είναι το παρήγορο για εμάς, αγορές όπως η Ιαπωνία, η Ισπανία, η Γερμανία ή η Γαλλία. Έτσι, όταν είδαμε ότι το feature είναι διαθέσιμο στο Εκουαδόρ και την Γουατεμάλα και δεν είναι ακόμα στην Ελλάδα, θυμώσαμε λίγο λιγότερο.

    Η Apple δεν έχει ανακοινώσει πότε θα μπορούν οι χρήστες των άλλων χωρών να κατεβάζουν τις ταινίες τους σε μία συσκευή και να μπορούν να τις έχουν διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές τους αυτόματα. Μπορούμε όμως να μην αισθανόμαστε ως έθνος ανάδελφον, εφόσον μαζί με εμάς, το περιμένουν ακόμα και πολλοί άλλοι χρήστες σε όλο τον κόσμο.

    Αν θέλετε να δείτε την πλήρη λίστα χωρών και το τι δυνατότητες έχουν στην χρήση του iTunes in the Cloud και του iTunes Match, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

    Πηγή: The Verge, 9to5Mac

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles