16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    H Pixar ανακοίνωσε το Toy Story 4

    Είναι γεγονός πως το Toy Story 3 είχε τελειώσει με ιδανικό τρόπο την ιστορία. Κι όμως ο John Lasseter έχει σκοπό να την συνεχίσει.

    Toy-Story-Theme-Song-1

    Η Pixar ανακοίνωσε πως θα μας χαρίσει και τέταρτο Toy Story και μάλιστα αυτή τη φορά ο Lasseter, ο ιθύνων νους της  Disney/Pixar, θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Να θυμίσουμε πως ο Lasseter είχε σκηνοθετήσει το πρώτο φιλμ ενώ ήταν συν-σκηνοθέτης του Toy Story 2.Τελευταίο φιλμ που είχε αναλάβει ήταν το Cars 2. 

    H καινούργια προσθήκη στο franchise θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές των Woody, Buzz και όλης της υπόλοιπης παιχνιδοπαρέας, με τo σενάριο να είναι μία δουλειά των Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter και Lee Unkrich, δηλαδή όλη η ομάδα που έχει οδηγήσει στην animation δόξα τα Toy Story.
    Είναι αλήθεια πως το Toy Story 3 ήταν αψεγάδιαστο και είναι μία πραγματική πρόκληση να ξεπεράσει κανείς αυτό το φιλμ. Μένει να δούμε εάν ο Lasseter θα τα καταφέρει και θα μας πείσει πως η ιδέα που είχε στο μυαλό του για να συνεχίσει το francise αξίζει πραγματικά τον κόπο.
    To φιλμ έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουνίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles