15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    H Xiaomi έτη φωτός μπροστά! Αποκάλυψε νέα διάφανη smart TV, η οποία κυκλοφορεί κανονικά!

    Πολλές φορές οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας παρουσιάζουν τολμηρά concepts και prototypes που μπορεί ναι μεν να μην κυκλοφορούν άμεσα στην αγορά, ωστόσο όπως και να το κάνεις δεν γίνεται να μην τα θαυμάσεις! Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και η πρώτη διάφανη smart TV που παρουσίασε η Xiaomi! Ναι μιλάμε για μια πλήρως διάφανη TV, η οποία σύμφωνα με την εικόνα που κυκλοφόρησε στα μέσα είναι πραγματικά… see-through! Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όταν δεν βρίσκεται σε λειτουργία είναι εντελώς διάφανη, ενώ όταν είναι αναμμένη μοιάζει λες και η εικόνα που προβάλλει «αιωρείται» στον χώρο! 

    Φυσικά, η Xiaomi δεν είναι η πρώτη που «παίζει» με την ιδέα των διάφανων panels, καθώς και η LG έχει στο παρελθόν εστιάσει σε ανάλογη τεχνολογία. Η Mi TV Lux OLED θα προσφέρει εκτός από το εντυπωσιακά διάφανο display θα διαθέτει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, 10-bit color depth και 1ms χρόνο απόκρισης. Και μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις αυτού του είδους προϊόντα να μην καταλήγουν στα ράφια των καταστήματων, ωστόσο η Mi TV Lux OLED Transparent Edition πρόκειται ήδη να κάνει την εμφάνιση της στα καταστήματα της Κίνας!

    Η τιμή της όπως μπορείτε να φανταστείτε βέβαια θα απευθύνεται σε γερά πορτοφόλια, καθώς στοιχίζει λίγο παραπάνω από 7.000 ευρώ! Μερικές φορές είναι ωραία η υψηλή τεχνολογία, αλλά είναι όνειρο θερινής νυκτός…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles