23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI FreeClip: Όταν το open-ear design επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των ακουστικών

    Δε θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι τα ασύρματα ακουστικά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης πραγματικότητας. Πρόκειται για ένα gadget που πλέον συνοδεύει το μέσο καταναλωτή από το πρωί ως το βράδυ, αποτελώντας ένα «εργαλείο» που προσφέρει ελευθερία κινήσεων στη δουλειά, στο γυμναστήριο και σε πάσης φύσεως δραστηριότητες. Παρόλα αυτά, μέχρι σήμερα, τα περισσότερα ακουστικά παρουσίαζαν κάποια μειονεκτήματα: αφενός, δύσκολα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο στιλ του χρήστη λειτουργώντας ως fashion items και αφετέρου, υστερούσαν σε άνεση και πρακτικότητα, ιδιαίτερα στην περίπτωση των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους. Την κατάσταση όμως, για ακόμη μια φορά, ήρθε να ανατρέψει η Huawei, με το λανσάρισμα των επαναστατικών open-ear design ακουστικών HUAWEI FreeClip.

    Όσο περνούν τα χρόνια, δεν είναι παράλογο να γινόμαστε πιο απαιτητικοί όσον αφορά τα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ειδικά στην περίπτωση των ακουστικών, προαπαιτούμενα θεωρούνται ο καινοτόμος σχεδιασμός, η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και φυσικά ο κρυστάλλινος ήχος τόσο κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων όσο και τις ώρες που χαλαρώνουμε ακούγοντας μουσική. Η Huawei κατάφερε να καλύψει -και με το παραπάνω- τις εν λόγω απαιτήσεις και να προχωρήσει αρκετά βήματα παραπέρα με την κυκλοφορία των νέων FreeClip. Πρόκειται για high tech ακουστικά συμβατά με συσκευές iOS και Android, που κλέβουν την… παράσταση από την πρώτη επαφή μαζί τους. Έρχονται με καινοτόμο C-bridge σχεδιασμό, open-ear τεχνολογία ήχου με Smart Wear Detection, μια μπαταρία που… αντέχει και έναν πρωτοποριακό fashion σχεδιασμό, για όσους αρνούνται να κάνουν εκπτώσεις στο στιλ τους.

    Open-ear ακουστικά για να μη χάνεις… επαφή

    Είναι γεγονός ότι αρκετοί από εμάς, ενώ επιθυμούμε μια υψηλού επιπέδου εμπειρία ακρόασης, νιώθουμε ανασφάλεια όταν χάνουμε την επαφή με το περιβάλλον. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που ένας χρήστης ακουστικών περπατάει στο δρόμο ή γυμνάζεται στη φύση, επιβάλλεται να μένει συντονισμένος με τον κόσμο γύρω του. Η Huawei, μια εταιρεία που λαμβάνει πάντα υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών, με τα open-ear TWS FreeClip κατάφερε να λύσει το πρόβλημα, αναπτύσσοντας ακουστικά που δεν μπλοκάρουν το κανάλι του αυτιού, χάρη στο Comfort Bean, το Acoustic Ball και τον σχεδιασμό C-bridge.

    Ένα tech gadget που “απογειώνει” το στιλ

    Το Comfort Bean, που ξεχωρίζει για το εργονομικό design σε σχήμα φασολιού, προσαρμόζεται ομαλά κατά μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού, τη στιγμή που το Acoustic Ball εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή χωρίς να ενοχλεί το χρήστη. Η σύνδεση του Comfort Bean με το Acoustic Ball επιτυγχάνεται μέσω του C-bridge Design, το οποίο χρησιμοποιεί έναν προσαρμοστικό αισθητήρα που μαθαίνει και ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης του μηχανισμού κουμπώματος, μειώνοντας την πίεση στον χόνδρο του αυτιού, για να προσαρμόσει τη δύναμη κλεισίματος, ελαχιστοποιώντας την πίεση στο χόνδρο του αυτιού. Το C-bridge Design κατασκευάστηκε με μια προηγμένη διαδικασία μηχανικής ακρίβειας, προσθέτοντας 9 ενσωματωμένα καλώδια στον πυρήνα του λεπτού βραχίονα. Το αποτέλεσμα, φυσικά, δεν είναι μόνο ένα καινοτόμο gadget, αλλά και ένα αξεσουάρ που έρχεται να συμπληρώσει με μοναδικό τρόπο την εμφάνιση του χρήστη, επιβεβαιώνοντας τη “Fashion Forward” στρατηγικής της Huawei. Ταυτόχρονα, το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων επιτρέπει την έξυπνη ρύθμιση έντασης, ακυρώνοντας διακριτικά τα ηχητικά κύματα για ασφαλή και ιδιωτική εμπειρία ακρόασης. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip διαθέτουν διπλούς αεραγωγούς στο πίσω μέρος της ακουστικής «μπάλας» για να αντισταθμίζουν αντίστροφα τα ηχητικά κύματα και να μειώνουν τη διαρροή ήχου.

    Δεξί ή αριστερό; Πλέον, δεν έχει σημασία!

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα HUAWEI FreeClip προσφέρουν 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ταυτόχρονα ή έως και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με την θήκη φόρτισης, αντέχουν στο νερό, τον ιδρώτα ή τη σκόνη και έρχονται με την πρώτη «έξυπνη» τεχνολογία αντιστοίχισης ακουστικού, λύνοντας ακόμη ένα διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες ακουστικών. Κι όμως, είναι γεγονός! Τα HUAWEI FreeClip με τεχνολογία Smart Wear Detection είναι τα πρώτα ακουστικά open-ear που δεν κάνουν διάκριση μεταξύ αριστερού και δεξιού αυτιού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, επιτρέποντας στον κάτοχό τους να εξοικονομήσει μπαταρία ή να απολαύσει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης.

    • Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.
    • Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.
    • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles