20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Huawei Petal Search: Μετατρέπεται σε μια πλήρη μηχανή αναζήτησης!

    Γνωρίζουμε όλοι, εδώ και καιρό, το App Gallery, το κατάστημα εφαρμογών της Huawei, ενώ τον Ιούνιο είδαμε την κυκλοφορία του Petal Search, μιας μηχανής αναζήτησης που σας παρέχει APK δημοφιλών εφαρμογών που δεν είναι ακόμη διαθέσιμες στο App Gallery.

    Τώρα, το Petal Search αναβαθμίζεται και αποκτά ακόμη πιο χρήσιμες λειτουργίες, καθώς μπορεί να λειτουργήσει και ως ανεξάρτητη μηχανή αναζήτησης, πέρα από το να σας βοηθάει να βρίσκετε εφαρμογές.

    Η εφαρμογή Petal Search λειτουργεί λοιπόν πλέον ως μια ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης, που μπορεί να σας παρέχει αποτελέσματα με βάση ερωτήματά σας, παράλληλα με ειδήσεις, εικόνες και video. Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε για αγορές και κρατήσεις πτήσεων, όπως ακριβώς γίνεται στο Google ή στο Bing.

    Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα Petal Search widget απευθείας στην αρχική οθόνη σας, για ευκολότερη πρόσβαση στην εφαρμογή.

    Οι πληροφορίες θέλουν, μάλιστα, τη Huawei να εμπλουτίζει σύντομα περαιτέρω το Petal Search, ενσωματώνοντας το δικό της ψηφιακό βοηθό Celia, σε μια προσπάθεια να γίνει ανεξάρτητη από την Google στον κόσμο της αναζήτησης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles